Sorin Grindeanu: „Domnul Ghinea este prototipul useristului care ştie doar să dărâme, nu să construiască. Domnule Ghinea, păşiţi în viaţa reală”

Deputatul social-democrat Sorin Grindeanu a afirmat, luni, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Cirstian Ghinea că acesta este ”prototipul unui mod de a face politică, prototipul useristului care ştie doar să dărâme, nu să construiască”.

14 iun. 2021, 17:11
Sorin Grindeanu: „Domnul Ghinea este prototipul useristului care ştie doar să dărâme, nu să construiască. Domnule Ghinea, păşiţi în viaţa reală”

Sorin Grindeanu, fost premier din partea PSD, a scris pe Facebook un mesaj prin care îl acuză pe ministrul Dezvoltării, Cristian Ghinea, că nu vrea ca România să prospere din punct de vedere economic şi ca nivelul de trai al românilor să crească.

“Această moţiune nu este doar despre Cristian Ghinea, ci despre dezastrul produs în privinţa PNRR. Domnul Ghinea este de fapt prototipul unui mod de a face politică,  prototipul USR-istului care ştie doar să dărâme, nu să construiasă. De când aţi apărut ca partid pe scena politică românească doar asta aţi făcut: aţi criticat, aţi blocat şi aţi distrus.

Domnule Ghinea, ieşiţi din bula în care vă găsiţi, păşiţi în viaţa reală. Pe plan personal v-aţi transformat frustrările extremisului civic în active financiare şi afaceri profitabile. De ce nu procedaţi la fel şi cu România? De ce nu vreţi ca România să crească, ca nivelul de trai al romanilor să crească”, a declarat Grindeanu.

Sorin Grindeanu spune că Cristian Ghinea este un maestru al demagogiei

“Pe Facebook sunteţi un maestru al demagogiei, un expert în bla bla-uri despre integritate, transparenţă. În realitate v-aţi descoperit rapid vocaţia de ong-ist ideologic pe bani mulţi, pe bani din ce în ce ce mai mulţi. Aţi ajuns unul din noii băieţi destepţi în ONG-uri abonate la tocat din fonduri eurpene pe tot felul de simpozioanre, care nu folosesc nimănui, doar dumneavoastră ca să încasaţi sume enorme”, a explicat Sorin Grindeanu.

El a mai precizat că Ghinea este “Clotilde Armand cu barbă şi burtă, care a ajuns să facă criză şi pariuri publice pe miliardele europene”, potrivit News.ro.

Citeşte şi: Mihai Tudose, replici tăioase la adresa lui Cîțu: „Ce-ți mai duduie trotineta, Florinele! Ăsta-i ca șoricelul care țopăie fălos pe lângă elefant și-i zice: tropăim, tropăim?!”


loading...