Sorin Grindeanu, ironie la adresa lui Iohannis: Dacă nu e un guvern PSD, citând din clasici în viaţă acum, opţiunea e alegerile anticipate!

Sorin Grindeanu a precizat că PSD susține ori un Guvern PSD, cu premier propus de ei, fie organizarea de alegeri anticipate.

16 apr. 2021, 17:19
Sorin Grindeanu, ironie la adresa lui Iohannis: Dacă nu e un guvern PSD, citând din clasici în viaţă acum, opţiunea e alegerile anticipate!

Sorin Grindeanu, ironie la adresa lui Iohannis. Liderul PSD a declarat că este exclus ca ei să intre la guvernare alături de PNL.

Sorin Grindeanu, ironie la adresa lui Iohannis: Dacă nu e un guvern PSD, citând din clasici în viaţă acum, opţiunea e alegerile anticipate!

„Susţinem două lucruri: Guvern PSD cu premier PSD, pentru că noi am câştigat alegerile, iar dacă nu se poate, citând din clasici în viaţă care se află probabil la schi acum, trebuie să ne întoarcem la popor. Poporul întotdeauna are dreptate – asta auzeam în urmă cu un an de la preşedintele Klaus Iohannis care ne spunea că Parlamentul acum un an nu mai reflectă voinţa românilor. Îl anunţăm și noi acum că Parlamentul nu mai reflectă voinţa românilor, deci a doua opţiune ar fi alegerile anticipate”, a declarat, vineri, Sorin Grindeanu.

Acesta a precizat că întreg procesul de organizare a alegerilor anticipate ar dura ceva timp, prin urmare la momentul scrutinului, „pandemia ar fi poate de domeniul trecutului, ar putea fi asigurate condiţiile pentru organizarea alegerilor anticipate”.

Grindeanu a mai spus că, în opinia sa, USR-PLUS „vor merge cu coada între picioare” și vor nominaliza până la urmă o altă persoană la conducerea Ministerului Sănătății.

Marcel Ciolacu susţine vehement ideea alegerilor anticipate

„Îmi pare rău că îl invoc pe președinte, actualul Parlament nu mai reprezintă voința românilor, nu așa spunea? Trebuie anticipate. Hai să facem anticipate dacă nu mai respectă voința românilor. Nu s-a întâmplat niciodată în doar trei luni românii să își dea seama în ce hal au putut fi păcăliți de acești scamatori”, a declarat Ciolacu, la finele lunii trecute.

Pe 14 aprilie, social-democrații au mai transmis că este exclus să susțină un guvern minoritar.

Sorin Grindeanu spune că demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii vine prea târziu şi îi cere demisia de onoare premierului Florin Cîţu.

Aceasta decizie de a-l revoca pe Voiculescu vine prea târziu. Noi am depus în urmă cu o lună jumate prima moţiunea împotriva lui Voiculescu. După acea motiune au urmat tot felul de evenimente despre care noi am atras atentia că se vor întâmpla. Toate aceste lucruri s-au intâmplat pe spatele românilor.

Cred ca ar fi bine să se gandească de două ori cei de la USR dacă mai vin cu propuneri de tip Voiuculescu, acesti rezişti care au apărut din spuma mării.

Vom depune motiune de cenzură, astfel încât să daramam acest Guvern. Domnul Cîţu ar trebui să se uite in oglindă şi sa vada daca merită acel loc şi să faca un gest de onoare şi sa plece”, a declarat Grindeanu la România Tv.

Citeşte şi: EXCLUSIV Sorin Grindeanu îi cere demisia lui Florin Cîţu: Ar trebui să se uite în oglindă şi să vada dacă merită acel loc
 

 


loading...
Partenerii noștri