Sorin Grindeanu şi Cătălin Drulă, bălăcăreală în Parlament: „Aţi populat consiliul de administraţie cu toate amantele / Aţi făcut mai mult de zero? Pare un număr care vă urmăreşte”

Chemat în Parlament să dea explicații comisiei de Transporturi din Camera Deputaţilor despre stadiul Autostrăzii Unirii, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu s-a certat cu fostul deţinător al portofoliului, Cătălin Drulă, preşedintele USR.

18 oct. 2022, 23:50
Sorin Grindeanu şi Cătălin Drulă, bălăcăreală în Parlament: „Aţi populat consiliul de administraţie cu toate amantele / Aţi făcut mai mult de zero? Pare un număr care vă urmăreşte”

Cătălin Drulă şi Sorin Grindeanu, fostul şi actualul ministru al Transporturilor, au lăsat la o parte datele tehnice si explicaţiile despre lucrări şi termene şi s-au lansat într-un tir de acuzaţii reciproce referitoare la performanţele obţinute în funcţie, dar şi la numirile din minister.

Sorin Grindeanu – ministrul Transporturilor: Borna pe care Ministerul Transporturilor o are de îndeplinit prin PNRR e la anul, când trebuie să avem semnate 50%.

Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor: 100%! Asta este borna din PNRR. Borna de la anul e 100%.

Sorin Grindeanu: O să avem 100%, spre dezamăgirea dvs, la începutul anului.

Cătălin Drulă: Domnule ministru, haideți să lămurim un pic asta cu dezamăgirea, că m-ați hărțuit de mi-ați rupt fâșul. Iubesc infrastructura. Dacă ați avea numai realizări, aș fi mulțumit.

Sorin Grindeanu: Dacă o iubiți, de ce n-ați putut să faceți mai mult?

Cătălin Drulă: Chiar am făcut în alea opt luni.

Sorin Grindeanu: Ce?

Citeşte şi: EXCLUSIV Dana Budeanu acuzaţie incendiară: „La Hidroelectrica se lucrează doar două-trei zile pe săptămână şi cumpără de la Nuclearelectrica”. La ce temperatură stă în casă

Cătălin Drulă: Ia întrebați un pic prin minister. Eu n-am adus toți politrucii, nu mi-am adus toți oamenii de la Timișoara, toate amantele cu care ați populat consiliul de administrație. Numai luni și marți stați în minister. Vreți să luăm nume cu nume, ca să vedem ce CV-uri ați pus?

Parlamentar: Stimați colegi, noi nu putem să stăm să ascultăm frustrările domnului președinte Drulă.

Cătălin Drulă: Succesul dvs ar fi succesul României. Din păcate, lucrurile merg extraordinar de prost.

Sorin Grindeanu: Domnule președinte, orice e mai mult decât zero.

Cătălin Drulă: Dacă tot repetați punctajul de partid, tot nu schimbă nimic.

Sorin Grindeanu: Ați făcut mai mult de zero?

Cătălin Drulă: Am făcut o grămadă. Am făcut alături de o echipa de oameni valoroși.

Sorin Grindeanu: Acest zero pare un număr care vă urmărește la fel ca și în guvernarea Cioloș. Zero v-a urmărit și vă urmărește în continuare.

Cătălin Drulă: Să trecem mai departe la următoarea întrebare, ca să le permitem și colegilor.

Citește şi: PSD cere lui premierului Nicolae Ciucă (PNL) revenirea la piața reglementată în energie