Sorin Oprescu, VIZITAT de iubită în AREST

Iubita lui Sorin Oprescu l-a vizitat, joi, pe edil în Arestul Central al Capitalei, la o zi după ce a fost adus de la Centrul Oncologic Fundeni, unde a efectuat mai multe investigaţii medicale.

15 oct. 2015, 10:02
Sorin Oprescu, VIZITAT de iubită în AREST

Sorin Oprescu aşteaptă raportul medical după ce, miercuri, i s-au făcut mai multe investigaţii. Între timp, a fost dus înapoi în Arestul Poliţiei, iar joi dimineaţă a fost vizitat de iubita sa care i-a adus pachet.

CITEŞTE ŞI: Colegiul Medicilor, sesizat de Ministerul Sănătăţii în cazul Oprescu

Avocaţii spun că, în funcţie de rezultatele raportului medical, vor pune la punct şi strategia de apărare.

Miercuri, edilului suspendat i s-au făcut investigații medicale la o clinică privată din incinta Spitalului Fundeni, după ce a părăsit, în aceeași zi, Institutul de Diabet. Astfel, rezultatele nu vor fi făcute publice pentru că acestea trebuie să respecte confidențialitatea medic-pacient, potrivit B1 TV.

În plus, acestea vor arăta dacă Oprescu suferă sau nu de cancer, investigația fiind destul de sensibilă. Până atunci, au mai fost făcute și alte solicitări ca să meargă în spital pentru alte investigații medicale.

Citeşte şi: Sorin Oprescu se întoarce în AREST după o săptămână prin spitale

Sorin Oprescu suferă de un diabet de tip doi care a cauzat multiple afecțiuni. În plus, are și stenturi și hipertensiune.