Sorin Ovidiu Vîntu, avertizare cruntă pentru români: „Vei muri de foame. Tu, părinţii tăi, bunicii tăi. Ne putrezesc grânele în hambare şi portul Constanţa e blocat, exportăm cerealele Ucrainei”

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu, devenit în ultima vreme influencer, a postat un nou mesaj video pentru "generaţia" sa, aşa cum li se adresează urmăritorilor, în care îi avertizează pe români că ţara noastră se îndreaptă spre foamete, dacă menţine relaţiile cu Ucraina.

17 ian. 2023, 09:05
Sorin Ovidiu Vîntu, avertizare cruntă pentru români: „Vei muri de foame. Tu, părinţii tăi, bunicii tăi. Ne putrezesc grânele în hambare şi portul Constanţa e blocat, exportăm cerealele Ucrainei”

Vîntu s-a referit pe scurt şi la cazul fraţilor Tate, despre care a spus că nu ştie absolut nimic, dar a explicat că declaraţiile acestora, cum că ar fi în pericol să fie asasinaţi în arest, nu au nicio acoperire, bazându-se pe propria experienţă în arest.

„Habar n-am cine sunt baietii astia. Dupa unii sunt niste cocalari, nascuti si crescuti prin alta parte, dar cu similitudini cu cocalarii romani. Dupa altii sunt niste tipi de succes. Habar n-am. Dupa altii sunt infractori, daca ar fi sa te iei dupa minunata justitie romana.

Dar ce e cert este ca nu-i paste niciun pericol in puscarie. Nu exista asasinate in puscariile romanesti, nu are cine sa asasineze. Deci chestia aia ca ii paste asasinatul in puscarie e o prostie si va spun in cunostinta de cauza.

Am vazut astazi ca un detinut din arestul capitalei a incercat sa sape un tunel. E o minciuna, e o prostie cat casa. In primul rand, nimeni nu sta in arest atatia ani incat sa aiba timp sa sape un tunel. Si punctul doi, unde se duce tunelul ala, ca peste tot in jur sunt betoane. De fapt, urmeaza o restructurare a personalului de la arestul capitalei si atunci s-au folosit de aceasta scuza a tentativei de evadare ca sa se pastreze angajatii existenti sau chiar sa se angajeze si altii. Oamenii de acolo sunt niste oameni de isprava, sa ne intelegem bine, dar treaba cu tunelul e o prostie.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Vîntu a vorbit şi despre ajutorul dat de România Ucrainei, care, după părerea sa, ar trebui să înceteze.

„Exista o anumita confuzie la nivelul societatii romanesti. Confuzie pentru patura de la trei sferturi in sus, pentru prostime sunt doar certitudini. Adevarul este ca daca nu se concentreaza puterea in mainile unui singur om, cum am spus inca de acum doi ani, anul asta vei muri de foame. Tu, parintii tai, bunicii tai. Lasa inghetatul de frig, lasa prostiile cu Ucraina. Noua ne putrezesc granele prin hambare ca sa exportam cerealele ucrainene prin portul Constanta, e blocat portul Constanta.

Citeşte şi: Motivul incredibil al dublei crime din Bran. Ca în cazul Caracal, Poliţia a aşteptat jumătate de zi mandat de intrare peste criminal

Ii pupam pe astia in fund… nu noi, desi am vazut si multi tampiti printre voi cu „slava Ucraina”, „slava Zelenski”. Urla „slava Romania”, ca camasa e mai aproape decat haina, iar ucrainenii sunt departe de a ne fi haina. Uite ce fac in Cernauti nenorocitii astia cu romanii tai. Stiu ca distanta, istoria, a pus o mare, mare departare intre tine si alti romani si nu-ti prea pasa. Dar lor le pasa si se intreaba de ce dracu ii sprijinim pe nenorocitii aia de ucraineni, in frunte cu nenorocitul de Zelenski. Dar pupati-i in continuare in fund.”, a mai spus afaceristul.

Sorin Ovidiu Vîntu contestă şi prezenţa pe teritoriul României a trupelor NATO, despre care spune că au fost detaşate în ţara noastră cu scopul de a înăbuşi eventuale revolte populare.

„Dar sa revenim pe meleagurile noastre. V-am plictisit deja: schimbati constitutia, puneti un singur conducator, dati jos actuala clasa politica. Prin mijloace pasnice, cu revolutie nu ai cum s-o faci. Americanii si europenii si-au adus soldati in Romania ca sa te impuste daca te revolti, nu ca sa te apere de rusi. Astia te vor impusca si pe banii nostri, noi platim sume uriase de bani ca sa intretinem armate straine pe teritoriul Romaniei. O tampenie. Americanii in alte parti platesc ca sa aiba baze militare. Iar noi ii platim, cu banii tai, banii pe care prostii ii varsa prin taxe si impozite.”, a mai declarat Vîntu.

În finalul ultimului său mesaj video, Sorin Ovidiu Vîntu face urmăritorilor săi câteva recomandări cinematografice, printre care şi serialul istoric turcesc „Ascensiunea Imperiilor: Otomanii”, a cărui a doua serie, dedicată luptelor Marii Porţi cu Vlad Ţepeş.

„Într-o nota mai optimista, intr-o postare de acum ceva vreme ti-am spus sa visezi. Visul este cel care te poate scoate din noroiul cotidian. Eu sunt un mare consumator de literatura si de filme SF. Evident, pe primul loc Star Trek. Ma ajuta sa visez ca vom zbura printre stele odata si-odata. Nu eu sau generatia ta, poate generatia copiilor tai. Urmaresc si acum, din cand in cand, unul dintre serialele Star Trek. In materie de filme, recomand serialele sud-coreene, exceptionale, si serialele istorice turcesti.

Ultimul serial, Otomanii, cel cu Vlad Tepes, am descoperit un actor roman formidabil, la nivelul marilor monstri sacrii ai cinematografiei romanesti.”, a încheiat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citeşte şi: Reacția unui taximetrist la apelul disperat al unei mame. „Am numai 16 lei, mă duceţi cu copilul la Urgenţe?”