Sorin Ovidiu Vântu, înjurături pe Internet. Ce a putut să spună despre bănci

Sorin Ovidiu Vântu, înjurături pe Internet. Cursurile omului de afaceri fac deliciul internetului, după ce un fragment dintr-o înregistrare a ajuns distribuită pe rețelele de socializare.

21 apr. 2021, 22:15
Sorin Ovidiu Vântu, înjurături pe Internet. Ce a putut să spună despre bănci
Sorin Ovidiu Vântu, înjurături pe Internet

Sorin Ovidiu Vântu, înjurături pe Internet. În acest videoclip, Sorin Ovidiu Vîntu atacă băncile din România într-un stil dur, fără să facă economie de epitete, referindu-se probabil la dificultățile de finanțare de care se izbesc oamenii de afaceri români. SOV îl îndrumă de altfel pe cursant să caute finanțare la fondurile de investiții care sprijină start up-urile și să uite de bănci. Totul însă într-un limbaj foarte colorat.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vântu a scăpat de dosarul în care era acuzat că ar fi dat un milion de euro mită

Sorin Ovidiu Vântu, înjurături pe Internet

Vîntu face ceva pe bănci, te strici de râs, deși e de plâns

Vîntu face praf băncile din România, așa ceva n-ai mai auzit! Cred că nimeni nu are curajul să vorbească așa despre bănci! Și e doar un fragment din cursurile lui de pe sov.club, unde e o nebunie! Uite ce am înregistrat dintr-un curs…

Posted by FACTory on Wednesday, April 21, 2021

Sorin Ovidiu Vântu, operaţie de amputare a unui picior

Sorin Ovidiu Vântu a suferit o operaţie de amputare a unui picior, din cauza unei infecţii pe care a luat-o în închisoare şi s-a agravat. Sorin Roşca Stănescu a dezvăluit că omul de afaceri se află în străinătate şi că a trecut prin momente dificile, fiind şi în comă, însă acum se află în afara oricărui pericol.

Afaceristul anunţa la începutul lunii februarie că are grave probleme de sănătate, trebuie să se opereze în străinătate și lăuda spitalele din Turcia.

Am văzut niște spitale aici în Turcia: o minunăție. Din păcate fac un fel de turism medical”, dezvăluia pe pagina sa de Facebook, iar de atunci nu a mai postat  nimic.

Nu-mi face niciun fel de plăcere să vorbesc despre starea lui de sănătate pentru că nici lui nu-i face plăcere. A suferit o operație de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecții foarte grave pe care a făcut-o în închisoare, în condițiile în care cei de acolo, de la Administrația Penitenciarelor nu i-au dat permisiunea de a se trata.

A trecut și printr-o situație mai gravă, s-a aflat și în comă, infecția s-a propagat în întreg organismul. Acum știu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!(…) Acum se pare că este în afara oricărui pericol.

 
Am vorbit aproape zilnic cu el. Așteptăm să se întoarcă în țară. Deci veștile despre SOV nu sunt prea vesele. În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui și mai puțin preocupat de proiectul său cu școala de business”, a declarat Sorin Roșca Stănescu la România TV.


loading...
Partenerii noștri