Sorin Ovidiu Vîntu vede o singură soluţie pentru România: „Trebuie să ieşim din Europa. Ce este Europa? Ca şi democraţia românească, un hoit fără cap”

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, cunoscut deja pentru convingerile sale anti-europene şi anti-americane, a publicat un nou material video în care se adresează noii generaţii din România, argumentând că democraţia, ca sistem politic, a eşuat.

19 aug. 2022, 08:57
Sorin Ovidiu Vîntu vede o singură soluţie pentru România: „Trebuie să ieşim din Europa. Ce este Europa? Ca şi democraţia românească, un hoit fără cap”

Sorin Ovidiu Vîntu îşi afirmă convingerea că în curând întreaga lume occidentală va fi cuprinsă de revoluţii menite să schimbe regimurile politice ale statelor. SOV este convins că acest val va începe în SUA, dar spune că va cuprinde toate statele democratice, inclusiv România, şi că aceea va fi singura şansă ca românii să instaureze un nou regim.

„Cateva considerente de ordin teoretic. Diferenta dintre sistemul democratic si cel comunist. Ce inseamna sistemul democratic simti pe pielea ta si simt cel mai bine parintii tai pe pielea lor. Este cea mai mare farsa ideologica, care se joaca de vreo 4, 5, 6 decenii. Este instrumentul principal de expansiune american, alaturi de dolari. Deci in spatele fiecarui politician din lumea asta exista un grup de interese. Interese economice. Nu o sa vezi politician independent. Campaniile electorale costa foarte mult, iar cine da banul, ala decide.

Deci sclerozatul ala de Biden, care da noroc cu peretii, ca ar decide el ceva in America, hai sa fim seriosi. A, decide pentru el si familia lui, evident. Ca pentru fii-su, despre care s-au scris tone de materiale cu cate matrapaslacuri si golanii a facut prin toata lumea, inclusiv in Romania.

Deci nu exista democratie. Ce inseamna votul tau ai vazut la alegerile locale de la sectorul 1, la doamna Clotilde Armand. O vascalie lovita cu piciorul de tot felul de activisti.

Deci de mocratia nu asigura nimic. Tarile bogate cu sisteme democratice consolidate, cum le place rahatilor alora de la Bruxelles sa vorbeasca, bogatiile acelor state nu sunt urmare a sistemului democratice. Sunt urmare a jafului pe care l-au facut pe unde au trecut aceste foste imperii, aceste tari colonizatoare.

S-au imbogatit de pe urma prostilor, cum s-au imbogatit tarile din Europa de Vest pe urma prostilor din Europa de Rasarit. Noi, astia de am pierdut razboiul rece, am platit niste facturi imense. Evident, deghizate in roz, frumos, democratie, checks and balances, separare intre puterile statului etc. Niste prostii cat casa.

Sorin Ovidiu Vîntu: „Din ce în ce mai mulţi au început să înţeleagă că nu avem ce căuta nici în NATO, nici în UE”

Culmea, si eu am pus botul la prostiile astea, eram entuziasmat. Din ce in ce mai multi din noile generatii au inceput sa inteleaga ca nu avem ce sa cautam nici in NATO, nici in UE. Continua sa ne jefuiasca. Suntem bataia de joc a ultimului pulifrici din Germania, din Franta, nu mai zic din SUA. Orgoliu national, demnitate nationala, nu mai are aproape nimeni. Desi la masa uriasa de prostie care exista in tara asta, au aparut si varfuri. In sport, in matematica, in fizica, in robotica, avem potential.

O sa urmeze o serie de revolutii. Revolutia este schimbarea unui sistem politic cu altul, prin intermediul violentei strazii. Probabil va incepe in America, unde populatia sta pe un butoi de pulbere. Ce au facut nenorocitii astia de democrati, nu politicienii, ca ei executa, ci grupurile de interese din spatele acestui partid, cel mai nenorocit partid din lume, care declanseaza toate razboaiele… ce i-au facut lui Trump, ne-au facut si noua.

Basescu, ala care sugea licuriciul din mare, nu a facut altceva decat sa execute ordinele americanilor, cu ajutorul SRI, a parchetului si al instantelor. Asta a patit si Trump. Ca a luat documente acasa, prea putin ma intereseaza, este acelasi model, iar FBI-ul lor este SRI-ul nostru. Deci vor fi revolutii si cred ca vor incepe in America.

In  momentul cand se vor extinde in toate tarile occidentale, se va extinde si in Romania, este singura sansa. Atunci se va schimba sistemul politic. Trebuie sa iesim din Europa. Ce este Europa? La fel ca democratia romaneasca, un hoit fara cap. Fara un conducator unic, Europa nu exista. Mai ales dupa prostiile facute acum cu sanctiunile asupra Rusiei, economic s-a dus dracului.

Ce mai cautam in Europa? Ne-au jefuit de resurse, ne-au jefuit de economie, ne-au jefuit de materie cenusie. Meseriasii din Romania au fost absorbiti de occidentali.

Nu imping pe nimeni, dar se va intampla si astept cu nerabdare revolutia din Romania.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu, pe canalul său de Facebook.

Citeşte şi: Ministerul Sănătății a confirmat: NU are acces la clauzele din contractele pentru achiziția serurilor COVID, cumpărate din bani publici. Florin Cîțu a fost de acord cu condițiile impuse de Comisia Europeană