Sorin Ovidiu Vîntu, atac dur la medici după cazul Botoşani: Domnilor doctori, dacă nu respectați: hai sictir!

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a vorbit în noul său vlog despre cele mai arzătoare subiecte ale momentului: moartea lui Prigojin, incidentul de la Botoșani și traficul de droguri din România.

24 aug. 2023, 22:45
Sorin Ovidiu Vîntu, atac dur la medici după cazul Botoşani: Domnilor doctori, dacă nu respectați: hai sictir!

Sorin Ovidiu Vîntu a împărțit ultimul vlog publicat pe pagina sa de Facebook în trei categorii și și-a împărtășit punctul de vedere în fața fanilor săi.

”1. Cred că lui Prigojin i s-a oferit o retragere onorabilă, doar 5% cred că a murit. Putin nu avea niciun interes să îl elimine.

2. Întâmplările de la Botoșani m-au bucurat! E prima oară când văd o reacție normală din partea poporului.

Vreau să felicit persoana care a vandalizat biroul doctorului care a făcut ce a făcut.

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba despre motivul din spatele dispariției banilor numerar: „Câteva bănci americane riscă să se prăbușească. Falimentele pot fi evitate dacă îți confiscă ție banii”
Dacă medicii sunt lipsiți de empatie, eu nu mai dau doi bani pe ei.

Domnilor doctori, dacă nu respectați: hai sictir!

3. Drogurile sunt în România pentru că vameșii le permit accesul, corupția este în vârf.

Sunt lăsate să intre în țară în mod deliberat, știu cum funcționează sistemul, eu am făcut contrabandă ani de zile”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

Citeste si Sorin Ovidiu Vîntu intervine în ”scandalul Gheboasă”: ”Cum te distrezi e treaba ta. Când eram tânăr, și mie îmi plăcea vulgaritatea excesivă”. Ce spune fostul mogul despre Biden

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba despre motivul din spatele dispariției banilor numerar: „Câteva bănci americane riscă să se prăbușească. Falimentele pot fi evitate dacă îți confiscă ție banii”

Sorin Ovidiu Vîntu atrage atenția asupra faptului că cerealele ucrainene nu ajung în Africa, așa cum susțin americanii care se bat cu pumnul în piept că luptă pentru bunăstarea Africii. Potrivit afaceristului, majoritatea cerealelor ucrainene ajung la corporațiile americane.

Problema cerealelor ucrainene. Știți ce scandal fac americanii cu grâul ucrainean că moare Africa de foame? În realitate, ce se întâmplă cu cerealele? Ele trec și rămân în Europa foarte multe dintre ele, prea puține ajung în Africa, deci teza conform căreia americanii luptă pentru bunăstarea Africii e o glumă. Ca să vedeți altă ipocrizie: majoritatea trenurilor ucrainene sunt vândute către două mari corporații americane. Deci majoritatea acelor cereale sunt cerealele corporațiilor americane.

America a dat dispoziție ca Polonia, România, Moldova să facă pe dracu în patru să găsească soluții să scoată cerealele din Ucraina. Chiar se gândesc americanii să însoțească transportul cerealelor militar, deci să se angajeze în război ca să protejeze bunurile acelor mega-corporații. Nu politicienii sunt cei care fac politica, ci marile corporații care au pe statul de plată cam toți politicienii din lume. Deci fermierul român moare de foame, nu-și poate exporta, vinde produsele. Nu pentru bunăstarea Ucrainei sau a Africii, ci pentru bunăstarea acelor corporații americane.

Ăsta e adevărul, în rest, e o propagandă imbecilă făcută pentru imbecili”, a explicat afaceristul pe Facebook.

Referitor la problema datoriei externe a României – 150 de miliarde de euro -, SOV are convingerea că pentru achitarea acesteia românii vor trebui să facă sacrificii uriașe. Spre comparație, afaceristul amintește faptul că Ceaușescu se îndatorase doar 12 miliarde de dolari, iar pentru lichidarea acestei datorii românii au îndurat frig și foame decenii la rând.

Citeste si Sorin Ovidiu Vîntu intervine în ”scandalul Gheboasă”: ”Cum te distrezi e treaba ta. Când eram tânăr, și mie îmi plăcea vulgaritatea excesivă”. Ce spune fostul mogul despre Biden

Datoria externă a României. Ceaușescu a avut de achitat o datorie de circa 12 miliarde de dolari. Pentru a achita această datorie externă, populația României a suferit de foame, de frig, o grămadă de privațiuni. Și în vremea aia, România producea cam tot ce se poate produce. Azi, România are o datorie de peste 150 miliarde euro. Dacă cu atatea sacrificii abia am putut plăti 12 miliarde, imaginați-vă ce sacrificii va trebui să îndurați ca să puteți achita alea 150 miliarde. Deci România nu-ți mai aparține, ci aparține marilor consorții financiare.

Ce s-a întâmplat în Ucraina, un stat care nu mai e stat decât pe hârtie se va întampla și în România, grație minunaților politicieni care s-au perindat și care se perindă încă pe la cârma acestei țări”, a mai explicat afaceristul.

A treia problemă abordată de SOV este cea a dispariției banilor cash. Acesta este de părere că americanii vor lua banii românilor in bănci pentru a preveni falimentarea câtorva bănci americane. Afaceristul îi sfătuiește pe români să nu mai păstreze banii în bănci, ci să-i păstreze numerar.

Citeste si Sorin Ovidiu Vîntu face un anunț înfricoșător: ”Ne mai despart puține luni de un război mondial” VIDEO

Dispariția banilor cash. Foarte multe bănci au luat decizia să desființeze bancomatele. Sunt pașii premergătorii scoaterii banilor cash. Dacă ai bani în bancă, statele îți vor lua banii. Urmează să se prăbușească în curând câteva bănci americane și efectul de cascadă se va resimți pe plan mondial. Confiscându-ți ție banii, se evită falimentele respective, iar tu vei ajunge să te rogi să-ți folosești banii tăi. Dacă vei avea voie sa-i folosesti.

Eu, dacă aș avea bani, i-aș transforma pe toți în cash, n-aș mai ține un cent în bănci„, a spus afaceristul pe Facebook.