Sorin Ovidiu Vîntu: „Avem energie proprie, și electrică și gaz metan și petrol. Ele trebuie naționalizate, fără pic de jenă. Trebuie să ieșim din UE, din NATO și să ne vedem de viață”

Sorin Ovidiu Vîntu este de părere că singura soluție ca România să facă față unei crize economice ar fi să iasă din Uniunea Europeană și din NATO și să naționalizeze energia electrică, gazul și petrolul.

09 aug. 2022, 09:55
Sorin Ovidiu Vîntu: „Avem energie proprie, și electrică și gaz metan și petrol. Ele trebuie naționalizate, fără pic de jenă. Trebuie să ieșim din UE, din NATO și să ne vedem de viață”

„Avem energie proprie, și electrică și gaz metan și petrol. Ele trebuie naționalizate. Fără pic de jenă. Trebuie să ieșim din UE, trebuie să ieșim din NATO și să ne vedem de viață”, a afirmat Sorin Ovidiu Vîntu în obișnuitul său clip video de pe Facebook.

„Vivazi de măsurile pe care Banca Națională le-a luat în ultima vreme. Din punctul de vedere al BN, este o încercare disperată de a stopa inflația. Generație, singurele efecte ale acestei majorări se regăsesc în dobânzile la creditele pe care le plătești. Ți-am spus de multă vreme să nu-ți iei casă, ci să stai cu chirie. Ai vrut casă, ai să rămâi fără ea, probabil, curând. Și în finanțarea economiei românești care, devenind foarte scumpă, devine inaccesibilă practic. Va ajuta la creșterea inflației. Singurele măsuri care pot fi luate, generație, sunt acelea de a crește productivitatea, de a diversifica producția și serviciile. Astea sunt măsurile, coroborate, bineînțeles, cu măsurile monetare luate de Banca Națională. În tot Occidentul, inclusiv în America, se merge doar pe politici monetare. De tâmpiți nu sunt tâmpiți. Sunt obligați să facă pace cu rușii. Altfel, catastrofa mondială e deja în curtea tuturor.

Generație, România nu are nicio scuză să nu facă ce am spus. Avem energie proprie, și electrică și gaz metan și petrol. Ele trebuie naționalizate. Fără pic de jenă. Trebuie să ieșim din UE, trebuie să ieșim din NATO și să ne vedem de viață. România nu va ieși în stradă. Singurele manifestări împotriva guvernelor care au avut succes au fost organizate de SRI. Fără SRI, fără organizare externă, românii nu vor ieși în stradă.

Așa cum am spus, românii au cheltuit peste șase miliarde de euro în vacanțe. Oricâți bani ai avea, astăzi, a cheltui banii pe vacanțe e un semn de iresponsabilitate. Oricum nația română s-a prostit în ultima vreme, la fel ca nația planetară, dar parcă la noi e mai aspru. Numărul proștilor în această țară a crescut imens. Calitatea intelectuală a românului a scăzut imens. Cu voi în frunte, voi, cei din generația actuală. Sunteți vai mama noastră. Droguri, festivaluri și prostie. Cam asta e. Cu excepția unor vârfuri dintre voi, care își văd de treabă și fac și altceva. Ca salariați sunteți jalnici, ca oameni de acțiune sunteți jalnici, ca intelect sunteți jalnici. Deci, România nu va ieși în stradă. Doar dacă organizează cineva din afară sau SRI”, a mai spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu: „Se urmăreşte falimentarea României deliberat. UE se aliniază la ordinele SUA, lucrând împotriva propriilor interese economice, sociale, politice”

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu: „Pentru criza alimentară se puteau găsi soluții din timp, nu din cauza Rusiei a apărut. Totul e o minciună colosală, sunteți niște proști”