Sorin Ovidiu Vîntu cere măsuri radicale: „Un milion de bugetari daţi afară!”. Altfel, vine apocalipsa: „Populaţia va sărăci crunt! Astăzi este încă boierie!” VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu susţine că România trebuie să scape de un milion de bugetari dacă vrea să nu intre în colaps economic. Fostul om de afaceri susţine că majorarea pensiilor şi a salariilor este o greşeală uriaşă. De asemenea, condamnă legea defăimării şi anunţă că se retrage de pe Facebook pentru a ajunge la puşcărie!

06 iun. 2022, 16:44
Sorin Ovidiu Vîntu cere măsuri radicale: „Un milion de bugetari daţi afară!”. Altfel, vine apocalipsa: „Populaţia va sărăci crunt! Astăzi este încă boierie!” VIDEO
Sorin Ovidiu Vîntu cereca un milion de bugetari să fie daţi afară!

Sorin Ovidiu Vîntu cere măsuri radicale: „Un milion de bugetari daţi afară!”. Fostul om de afaceri susţine că România îşi poate reveni doar dacă un milion de bugetari trec în economia reală şi dacă ţara va fi împărţită în opt regiuni.

„O greşeală economică de manual, de abecedar!”

„În postările anterioare am spus că trebuie daţi afară din sistemul bugetar circa un milion de oameni! Nu mă refer aici la serviciile extrem de importante pe care le administrează statul, cum ar fi sistemul sanitar, mă refer la securişti, ofiţeri de informaţii, unde majoritatea se ocupă de alte prostii decât de apărarea acestei ţări, mă refer la funcţionarii din primării, din tot felul de agenţii, din ministere! Ministrul de finanţe iese şi spune că aceşti oameni produc 32-33 la sută din fondul de pensii. Este o explicaţie puerilă! De ce? Pentru că milionul ăsta de oameni poate fi absorbit instant în economia reală! Şi din economia reală plătesc în continuare taxe şi finanţează sistemul de pensii cu aceiaşi bani sau poate chiar cu mai mulţi. Mai mult decât atât, în actuala conjunctură naţională şi internaţională, din care aţi văzut doar un dinte din cei 32 de colţi care se vor năpusti asupra fiecăruia dintre voi, se majorează pensii şi salarii! Asta înseamnă o presiune şi mai mare pe inflaţie, adică apar şi mai mulţi bani în piaţă! Deci, majorările care vor avea loc nu vor face altceva decât să împuţineze şi mai mult puterea de cumpărare a fiecăruia dintre noi. O greşeală economică de manual, de abecedar!”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu pe contul său de Faceboook.

Sorin Ovidiu Vîntu detonează bomba: „Foametea era prezisă de specialişti înainte de începerea războiului. Guvernul avea două lucruri de făcut. Nu le-a făcut şi a băgat România în criză”

„Nici copii tăi nu vor apuca să plătească datoriile pe care le facem ca să plătim acum leafa pentru un milion de paraziţi!”

Acesta vine şi cu ideea unei Românii cu opt regiuni în locul celor 41 de judeţe. „Trebuie daţi afară un milion de bugetari! Altfel, nici copii tăi nu vor apuca să plătească datoriile pe care le facem ca să plătim acum leafa pentru un milion de paraziţi! Trebuie daţi afară, încorporaţi în economia reală, regionalizată România în opt regiuni şi să desfiinţăm cele 41 de judeţe, cu tot felul de primării, cu tot felul de consilii judeţene, şi facem opt microguverne locale! Harghita şi Covasna pot fi o regiune, liniştit, să-şi administreze singure treburile şi să nu meai dea vina pe Bucureşti pentru nerealizările UDMR-ului! N-avem nimic împotrivă, chiar este benefic şi pentru detensionarea situaţiei! Deci, trebuie daţi un milion de bugetari afară! Altfel, criza asta în care suntem şi care încă vine – astăzi e nimic pe lîngă ce va veni! – va duce la sărăcirea a peste 60 la sută din populaţie! Sărăcie cruntă, nu ce e azi! Azi e încă boierie, cu toate lipsurile pe care le aveţi, e încă boierie! Nu reiau despre Ucraina şi Rusia. Lucrurile cred că au devenit evidete pentru fiecare dintre voi, o porcărie a Occidentului, Occident care va fi zguduit foarte curând de ample revolte sociale, unele sângeroase!”, a mai spus SOV.

Sorin Ovidiu Vîntu le recomandă românilor să nu-şi ţină banii în bănci: „Investeşte-i. Vei conserva valoarea banului”. Soluţia lui SOV pentru redresarea economiei: „Un milion de bugetari, concediaţi şi trimişi la muncă în economia românească”

„Mi se suprimă dreptul la liberă exprimare!”

Sorin Ovidiu Vîntu contestă şi legea defăimării, promulgată de Klaus Iohannis. „Revin la subiectul zilei, legea prin care nu mai ai voie să vorbeşti de rău despre politicieni sau oamenii care ne conduc. Orice critică poate fi interpretată ca defăimare, instigare la ură şi te bagă la puşcărie! În TV, în online, sunt mulţi care îşi varsă frustrările prin această supapă de detensionare. Protestez vehement pentru că legea încalcă Constituţia şi îmi suprimă dreptul la liberă exprimare! De astăzi, nu voi mai ieşi pe Facebook decât în situaţii explozive, în momentul în care se încearcă o manipulare uriaşă, cum este astăzi războiul din Ucraina! Nu voi mai discuta despre clasa politică românească, despre politicieni, şefi de instituţii, decât în momentul în care manipularea este prea grosolană şi este în dezavantajul tău!”, a încheiat Sorin Ovidu Vîntu.