Sorin Ovidiu Vîntu, despre alegerile pentru Primăria Capitalei: „Piedone este câştigătorul clar. Cîrstoiu, un neica nimeni. Nicuşor Dan deschidea procese şi le închidea pe alea de unde primea o mulţumire”

Fostul mogul de presă Sorin Ovidiu Vîntu a analizat în stilul caracteristic, într-un video postat pe pagina sa de socializare, candidaţii la alegerile pentru Primăria Capitalei, despre care spune că au un favorit clar.

09 apr. 2024, 14:11
Sorin Ovidiu Vîntu, despre alegerile pentru Primăria Capitalei: „Piedone este câştigătorul clar. Cîrstoiu, un neica nimeni. Nicuşor Dan deschidea procese şi le închidea pe alea de unde primea o mulţumire”
Răstrurnare de situație la Survivor ALL Stars! Faimoșii vor avea parte de un șoc uriaș! Andrei Ciobanu nu părăsește Republica Dominicană: „Se va întâmpla ceva grandios”

Sorin Ovidiu Vîntu spune că, în mod sigur, alegerile locale în Bucureşti vor fi câştigate de Cristian Popescu Piedone, pe care spune că îl apreciază pentru că a fost închis pe nedrept în dosarul Colectiv.

În continuare, SOV îl critică dur pe medicul Cătălin Cîrstoiu, pe care îl numeşte „neica nimeni”, şi lansează o acuzaţie extrem de gravă la adresa lui Nicuşor Dan, care ar fi practicat o formă de şantaj prin fundaţia Salvaţi Bucureştiul, înainte să devină primar.

„Încep cu noua lege a apărării, care este absolut necesară în condiţiile date. De ce este absolut necesară? Ca să putem trimite trupe în Ucraina. Ăla e singurul scop al acelei legi, unde altundeva ar putea trimite România trupe peste hotare?

Deci acesta este substratul promovării noii legi a apărării. Este clar că trupele NATO vor intra pe teritoriul Ucrainei, într-un conflict deschis cu Rusia, iar România este târâtă în aventura asta.

Revenind la alegeri. Şi mă refer în primul rând la alegerile pentru primari şi cele mai interesante sunt cele de la Bucureşti. Câştigătorul clar al acestor alegeri este domnul Cristian Popescu Piedone, un tip care îmi este simpatic. Îmi este simpatic în primul rând pentru că a făcut puşcărie absolut degeaba şi nici nu a dat în judecată România pentru anii luaţi din viaţă.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, despre Clotilde Armand: „Eu ştiu că e trimisă şi-n judecată. Acum justiţia e părtinitoare? N-aţi mai văzut filmul ăsta?”

Îmi pare rău, în schimb, că Dan Voiculescu, proprietarul Antenei 3, este câştigătorul real al acestor alegeri. A bătut palma cu PSD-ul, care a reuşit să impună un candidat de doi bani. Poate domnul Cîrstoiu este capabil ca medic, dar ca om politic, cu figura aia de libidinist, un nou termen în limba română, n-are nicio şansă băieţaşul.

De ce a marşat PNL-ul la asta, e simplu: dacă la alegerile parlamentare care urmează PSD nu-i ia în căruţă, PNL va ajunge la 8-10%, de râsul lumii. Au nevoie de remorca PSD-ului şi au accptat să-l scoată pe neica nimeni ăsta drept candidat al celor două partide.

Nicuşor Dan nu-mi este simpatic absolut deloc, nu mi-a fost niciodată. Fundaţia aia a lui deschidea zeci de procese împotriva dezvoltatorilor şi le închidea pe alea unde avea o mulţumire „sufletească”. Deci totul e un joc de doi bani. Nimic din ce vei pune în cutia de vot nu va conta.

Clotilde Armand îşi termină mandatul în două luni, în ciuda evidenţei furtului. Vom vedea din nou în vara asta alte rucsacuri, mai mari de data asta, că nu cred că mai sunt mulţi amatori de purtat rucsac.

Deci singurul mod în care îi poţi pedepsi, este să nu te duci la vot.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Citeşte şi: Contract cu dedicaţie de la Piedone pentru prietenul sau Ionel Tucmuruz! 40 de milioane de euro atribuite direct de catre Primaria Sector 5 pentru servicii de paza! Patronul firmei „câştigătoare” este un fost poliţist condamnat pentru corupţie!