Sorin Ovidiu Vîntu, despre războiul din Ucraina: ”Imbecilul de Zelenski vrea să declanșăm un război mondial atomic de dragul lui”

Sorin Ovidiu Vîntu îşi continuă seria dezvăluirilor pe pagina sa de Facebook, unde postează frecvent materiale video de analiză a celor mai importante evenimente din spaţiul românesc şi internaţional.

10 nov. 2022, 17:54
Sorin Ovidiu Vîntu, despre războiul din Ucraina: ”Imbecilul de Zelenski vrea să declanșăm un război mondial atomic de dragul lui”

Sorin Ovidiu Vîntu îşi continuă seria dezvăluirilor pe pagina sa de Facebook și scoate la iveală noi detalii despre evenimentele care au loc la nivel modial.Omul de afaceri lansează acuze dure atât la adresa lui Volodimir Zelenski cât și a milionarului Elon Musk.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu a dezvăluit numele viitorului președinte al României: „Nu va învinge, e deja pus, e numit”

Omul de afaceri îl acuză pe Elon Musk că ar fi cel mai mare șpăgar al planetei. Și că atât el cât și alți bogați care au interes să promoveze energia verde au generat prin cumpărarea oamenilor de știință isteria încălzirii globale, totul cu scopul de a vinde mașini electrice, care sunt ”o mare țeapă”.

”Toată existența umanității are la bază carbonul. Toate schimbările climatice care au loc sunt niște cicluri naturale ale planetei. Cei care au corupt oameni de știință cu șpăgi, politicieni, sunt cei care au interes în energia verde, în frunte prietenul vostru, Elon Musk, regele șpăgii mondiale, care vrea să își vândă rahatul ala de Tesla. Mașinile electrice sunt o mare țeapă. Perioada de încărcarem durata, costurile fac ca aceste mașini să fie niște mofturi, dar lui Musk îi merge și tuturor celor care se ocupă de energia verde. Fac scandalul ăsta penibil că din cauza bășinilor vacilor se încălzește planeta”, spune Sorin Ovidiu Vîntu.

Mai mult, omul de afaceri spune că planeta nu are tehnologiile necesare trecerii la alt tip de energie decât cea clasică.

”Vor mai dura câteva decenii, nu știu! Sau chiar un veac două până când vom avea, pământenii vor avea tehnologia necesară să o înlocuiască pe cea existentă astăzi”, a mai spus el.

”Omenirea se prăgătește de război”

Sorin Ovidiu Vîntu aruncă bomba despre războiul din Ucraina și spune că președintele Volodimir Zelenski vrea declanșeze o conflagrație mondială atomică.

”Imbecilul ăla de Zelenski cere o lovitură preventivă împotriva rușilor. Adică, imbecilul vrea să declanșăm război mondial atomic de dragul lui și a stăpânilor lui”, a spus omul de afaceri.

Acesta a spus că volumul colosal al datoriilor și scăderea resurselor naturale vor genera un nou război la nivel monidal.

”Datoria globală este de 2,743 catralioane de dolari. PIB-ul mondial este de 329 trilioane de dolari. Datoria asta imensă generează catastrofa economică în care ne aflăm și care urmează să se rostogolească la niște dimensiuni inimaginabile. Omenirea nu are soluții, ori radierea tuturor datoriilor, creerea unui nou sistem financiar, ori război. Și după cum se vede planeta se pregătește de război. Nu vom scăpa de război, nu știu! Nu știu dacă anul viitor, nu știu dacă în 10-15 ani, dat în maxim 20 de ani vom avea un nou război mondial”, a mai spus SOV.

Sorin Ovidiu Vîntu crede că anul viitor va fi unul crâncen din punct de vedere economic. Acesta spune că nu rușii sunt vinovați de acest lucru și dă vina pe liderii mondiali, dar și pe măsurile greșite pe care le-au luat de-a lungul timpului.

”Anul viitor va fi unul crâncen și nu rușii au făcut asta. Rușii au partea lor de vină, Putin nu trebuia să intre în Ucraina, trebuia să pună presiune. A fost o plasă pe care i-au întins-o americanii și în care a căzut ca urmare a informațiilor proaste pe care le-a avut de la celebrul KGB”, a spus Vîntu.

Citește și Sorin Ovidiu Vîntu, previziune alarmantă: „Urmează focar de pestă porcină. E atac bioterorist la adresa poporului român. Nu întâmplător apar boli în România”