Sorin Ovidiu Vîntu, partaj cu fosta soţie după 14 ani de căsătorie

Controversatul afacerist Sorin Ovidiu Vîntu trece printr-o situaţie destul de dificilă, este obligat să facă partaj cu fosta soţie, Angelica, cu care a fost căsătorit 14 ani. Soţii Vîntu au decis să pună capăt mariajului în 2001.

10 dec. 2020, 08:49
Sorin Ovidiu Vîntu, partaj cu fosta soţie după 14 ani de căsătorie

Sorin Ovidiu Vîntu, partaj cu fosta soţie. Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, ANAF – Agenția Națională de Administrare Fiscală – a înregistrat o acțiune în instanță ce are ca obiect – partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial partaj de creditor -, iar în dreptul pârâților sunt trecute numele lui Sorin Ovidiu Vîntu și al Angelicăi Chioariu, fosta soție a controversatului milionar, scrie Cancan.ro.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu, internat în stare gravă la Spitalul Fundeni

Sorin Ovidiu Vîntu, partaj cu fosta soţie

Procesul de partaj se anunță unul de lungă durată. Și asta pentru că, în 2001, când s-au separat, Angelica ar fi aratăt în cererea de divorț că milionarul deținea nu mai puțin de 136 de case și apartamente. De asemenea, afaceristul, la momentul intentării acțiunii de divorț, ar fi depus la Judecătoria Sectorului 1 o listă cu mai multe bunuri comune, printre care s-ar fi regăsit 25 de societăți comerciale, mai precizează sursa menţionată mai sus.

Sorin Ovidiu Vîntu a revenit pe Facebook

Sorin Ovidiu Vîntu, fostul patron al Realitatea TV, lansează o explicaţie inedită pentru scandalul de fraudă electorală de la Sectorul 1, unde au apărut imagini cu persoane care umblau la sacii cu voturi. Vîntu susţine că operaţiune este gândită de serviciile secrete, pentru a revela adevăraţa faţă a USR. Potrivit lui SOV, clasa politică nu se poate schimba atâta timp cât sistemul politic prevăzut de Constituţie nu se schimbă.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu intervine în scandalul clanurilor: „Salut generaţie! Ţara ta e complet neguvernată”

Majoritatea populaţiei a văzut ce s-a întâmplat la Sectorul 1. Groaznic! De ce au fost date publicităţii aceste imagini? Este clar o operaţiune măcar gândită de nişte specialiştii din serviciile secrete. De ce au fost date publicităţii? Ca să arate tuturor că USR nu se deosebeşte de celelalte partide. Aşa este.

Pentru că acelaşi sistem politic va genera aceiaşi oameni politici. Nu doar acum s-au furat voturi. Din ’90 încoace, exceptând poate alegerile din 1990, toate celelalte au fost măsluite. Toate partidele au făcut şi fac exact acelaşi lucru.

Ni s-a arătat că şi USR-iştii sunt la fel. Nişte derbedei, ca toţi ceilalţi. Trebuie schimbată Constituţia României, trebuie schimbat sistemul politic românesc, trebuie pus pe acest trup care se cheamă România un cap”, afirmă Vîntu, într-o înregistrare video publică pe pagina sa de Facebook.