„Sorina Guță este la Terapie Intensivă”. Apropiații s-au mobilizat și vor să strângă bani pentru artistă. „Dumnezeu să te scape de moarte!”

"Sorina Guță este la Terapie Intensivă". Când lucrurile păreau că s-au mai liniștit în viața artistei, ei bine, a ajuns din nou pe mâna medicilor, fiind în stare critică. Mai mult, apropiații s-au mobilizat și vor să strângă bani pentru a o ajuta să treacă cu bine și peste acest hop.

22 feb. 2024, 21:24
„Sorina Guță este la Terapie Intensivă”. Apropiații s-au mobilizat și vor să strângă bani pentru artistă. „Dumnezeu să te scape de moarte!”
Sorina Guță este la Terapie Intensivă

„Sorina Guță este la Terapie Intensivă”. În urmă cu doi ani, fosta parteneră a lui Nicolae Guță se confrunta cu probleme grave de sănătate. La vremea respectivă, artista ar fi trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală, însă a amânat-o, căci i-ar fi putut fi fatală.

„Sorina Guță este la Terapie Intensivă”

În tot acest timp cântăreața a fost nevoită să poarte masca de oxigen și părea că toată situația este sub control. Într-un live făcut pe TikTok de soacra Danei Badea, femeia vorbea la telefon cu Sorina Guță, care era internată în spital. Artista a mărturisit că nu se simte deloc bine.

Dacă Dumnezeu vrea să-mi dea sănătate și viață, dacă nu, cumva vrea El!”, spunea Sorina Guță în live.

@pisica_isterica #pisicaisterica #viral #fy #sorinaguta #allin ♬ sunet original – Pisica Isterică

Apropiații s-au mobilizat și vor să strângă bani pentru Sorina Guță. „Sorina Guță este la terapie intensiva. Dumnezeu să te scape de moarte”, a scris o apropiată a Sorinei, pe Facebook.

Citește și: Sorina Guță trece prin momente grele din cauza problemelor la inimă. Manelista încă nu poate merge în Turcia pentru operație

Sorina, acuzații grave la adresa lui Guță

Sorina nu a rămas indiferentă și i-a răspuns cu aceeași monedă, vrând să arate lumii întregi cine este cu adevărat Guță. Iar acuzațiile au fost mai dure ca niciodată.

Guță, dacă azi mori știi cum ești? Ce-am mâncat, ce-am băut și pe cine am strâns în brațe. Guță, tu toată viața ai știut să trăiești cu 3 lei pe zi. Tu nu mi-ai dat în viața ta nimic, porți ceas și inele și azi cumpărate de mine. Toți lăutarii noștri știau că tu luai jumătate din bani, iar eu împărțeam partea mea cu ei ca boschetarii, mie îmi rămâneau resturi. Doi ani mi-ai mâncat banii, eu nu am trimis nimic la măicuța mea. Eu nu mint, tu minți că nu ai frică de Dumnezeu.

Ai mâncat salam și pită pe capota mașinii, Guță, era alterat și mâncai așa. Ți-a căzut tocănița din farfurie și tu ai luat-o de jos și ai băgat-o în gură. Veneai la magazine second hand pe care le avea sora mea și îți umpleai portbagajul cu haine”, spunea cântăreața, într-un live pe TikTok.