Sorina Manelista a răbufnit după ce Nicolae Guţă a declarat că i-a dat foarte mulţi bani în perioada în care au fost împreună: „Nu el mi-a dat mie, eu le-am dat lui şi copiilor lui. Dacă nu mă cunoştea, nu era cine este astăzi”

Sorina Şerban, artista cu care Nicolae Guţă a împărţit scena, dar şi şase ani din viaţă, a reacţionat după ce manelistul a declarat că nu o poate ajuta financiar deoarece are familie mare pe care trebuie să o întreţină. Dar ceea ce a deranjat-o cu adevărat a fost afirmaţia lui Guţă potrivit căreia i-ar fi dat foarte mulţi bani în perioada în care au fost împreună.

16 iun. 2022, 22:40

Sorina Manelista s-a arătat revoltată faţă de acuzaţiile pe care Nicolae Guţă i le-a adus. Artista susține sus şi tare că Guță nu i-a oferit niciun ban cât timp au fost împreună, ba, dimpotrivă, lucrurile ar fi stat exact invers. Sorina a susţinut în repetate rânduri că a câştigat foarte bine pe vremea în care cânta, dar că nu a făcut economii, toţi banii folosindu-i pentru a-şi întreţine familia, dar şi pentru tratamentul mamei sale, care, în ultimii cinci ani de viaţă, a stat mai mult prin spitale. Femeia suferea de BPOC.

Sorina Manelista, revoltată de acuzaţiile pe care Nicolae Guţă i le-a adus

„Dacă eu am avut bani, am avut pe munca mea, pe vocea mea. Și să nu mai spună că el mie mi-a dat bani… că nu mi-a dat, i-am mai dat eu lui și copiilor lui. Toată viața am umblat la imaginea lui, dacă Guță nu intra în viața mea, Guță nu era astăzi cine este

”, a declarat Sorina la Antena Stars

Artista a precizat, totodată, că ea nu a cerut bani nimănui, cu atât mai puâin lui Guţă, şi că cei care au ajutat-o au făcut-o din proprie iniţiativă.

Nu am cerut niciun ajutor de la Guță, mie nu mi-a dat în viața lui un ban, un leu, să nu mintă, că nu ne jucăm cu Dumnezeu. Am evitat întotdeauna să îl vorbesc de rău, am evitat întotdeauna să vorbesc la adresa lui… în nume de rău, deci îl rog frumos, dacă Nicolae Guță o să vadă la televizor mesajul meu, îl rog frumos să nu mai vorbească la adresa mea pentru că eu nu am vorbit de el niciodată și nu am apelat la el, și mie Guță nu mi-a dat în viața lui un ban”, a mai spus fosta mare iubire a lui Guţă.

Citeste si Sorina, fosta iubită a lui Guţă, aruncă bomba! De ce a renunţat să mai frecventeze comunitatea pocăiţilor: „Mă puneau să cer bani că-L laud pe Dumnezeu în cântări! N-am vrut! El nu mi-a luat mie bani când mi-a dat voce”

Guţă a acuzat-o pe Sorina că a umblat cu bărbaţi pe ascuns

Deşi şi-a exprimat regretul pentru situaţia dificilă în care se află fosta lui mare iubire, Guţă pare că îi poartă, totuşi, ranchiună. Potrivit spuselor manelistului, Sorina ar fi umblat cu mai mulţi bărbaţi pe ascuns. În plus, Guţă a afirmat că i-a dat sume uriaşe atunci când erau împreună şi că banii pe care îi câştigă acum îi ajung doar să-şi întreţină familia.

‘’De ceea ce i se întâmplă Sorinei, sincer îmi pare rău, pentru că fiecare trăim în locul nostru, murim în locul nostru și nu putem lua zilele nimănui. Adică, în ideea în care să trăim din zilele cuiva. Chiar îmi pare rău și, Doamne ferește, de ce i se întâmplă. Între mine și Sorina, dacă nu mă înșel, sunt 17-18 ani de când nu mai este nimic. Pe parcursul vieții ei, de când nu mai suntem amândoi, nu o spun în sensul rău al cuvântului, bărbați cu care a fost pe ascuns, mai mult sau mai puțin. Eu sunt într-un alt context al vieții, am drumul meu. Eu am pe cine să ajut, am 12 copii. Aceștia care se bat cu cărămida în piept sau cu pumnul în piept, nu vreau să dau nume sau să bat apropouri cuiva, cine vrea să ajute să își bage mâna în buzunar.

Nu trebuie să o facă cu zarvă sau cu alai sau cu televiziune sau cu postări pe Facebook. Pe parcursul vieții, consider că i-am dat foarte mulți bani Sorinei. Este Dumnezeu deasupra mea și vede dacă mint. Și asta o pot demonstra chiar cu martori pentru că în perioada în care am stat cu Sorina, o poate spune o întreagă formație, i-am dat foarte mulți bani, dar nu mai contează. Cine vrea să ajute, să ajute. De mine depind… poate sunt 50 de oameni pe care eu îi știu și care în fiecare dimineață când se trezesc, eu trebuie să am grijă de hrana lor. Am o familie foarte numeroasă’’, a declarat Nicolae Guță, zilele trecute, la Antena Stars

Citeste si Tzancă Uraganu îl demolează pe Nicolae Guţă pentru că o lasă pe Sorina să moară! „I-ai luat toţi banii atâţia ani de zile! Măcar acuma să faci şi tu un gest şi să nu o laşi să moară!”