Sorinel Copilul de Aur: „Aveam o casă mică, dormeam câte cinci oameni în pat. Eu le cântam la toți de foc să-mi dea bicicleta să mă plimb, că nu aveam”

Invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, Sorinel își amintește cum parcă ieri a ajuns acasă de la prima cântare la care a câștigat primii săi bani. 

30 dec. 2022, 23:39

Sorinel Copilul de Aur, pe numele său Alecu Sorin, este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi. Înainte să cunoască succesul răsunător, artistul a avut o viață grea, trăia într-o casă de chirpici alături cei opt frați ai săi, pentru care a făcut sacrificii imense. Norocul i-a surâs când l-a cunoscut pe Dan Bursuc, care l-a luat sub aripa sa.

Sorinel Copilul de Aur a slăbit peste 45 de kilograme în câteva luni! A ajuns de nerecunoscut! Cum a reușit manelistul să slăbească drastic! FOTO
Invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, Sorinel își amintește cum parcă ieri a ajuns acasă de la prima cântare la care a câștigat primii săi bani.

În ciuda succesului pe care îl are, artistul a rămas același om și nu a uitat de unde a plecat. Acesta a dezvăluit că primii bani pe care i-a făcut din muzică i-a dus acasă la părinții săi pentru a cumpăra mâncare și haine pentru ceilalți șapte frați ai săi.

Manelistul își amintește că și-a oprit și el o sumă modică pentru a-și cumpăra bicicleta la care visa de foarte mult timp.

”Acum, când ajung acasă, îmi aduc aminte că aveam casa mică, casa bătrânească în care noi am crescut în ea, dormeam câte cinci inși în pat. Foarte greu, o casă normală, făcută din chirpici, acoperișul din carton și când am ajuns acasă și m-au văzut mama și tata, au început să plângă, m-au luat în brațe, m-au pupat și am scos banii din buzunar și i-am dat lui mama și lui tata: uite, mergeți să faceți piața, să luați de mâncare, haine pentru ceilalți frați.

Țin minte că mi-am oprit doar 200 de mii, așa se spunea atunci. Mi-am oprit banii ăia ca să-mi iau o bicicletă, asta a fost cea mai mare dorință a mea, toți copiii aveau biciclete. Eu le cântam la toți de foc să-mi dea bicicleta să mă plimb, că nu aveam.”, a dezvăluit Sorinel Copilul de Aur.

Sorinel îi este recunoscător nașului său pentru tot ce a făcut pentru el și pentru că i-a schimbat radical viața. Dan Bursuc este ca un al doilea tată pentru artist.

 

Sorinel Copilul de Aur mai are o pasiune, pe lângă muzică. Nu se uită la bani când vine vorba de asta: „Cel mai mare viciu al meu”

Muzica este foarte importantă pentru Sorinel Copilul de Aur. Aceasta este prima iubire a artistului și după cum spune chiar el, s-a născut cu muzica în sânge. Vedeta a dezvăluit însă, că pe lângă muzică mai are o pasiune. Este vorba despre haine, iar această pasiune nu este deloc una ieftină. Totuși, bărbatul nu ține cont de asta. Pentru manelist contează foarte mult ca un articol vestimentar să îți vină bine, indiferent dacă este sau nu scump.

Copilul de Aur, gest impresionant înainte de sărbători: „Părinţii sunt disperaţi, nu mai ştiu ce să facă”. VIDEO
Cel mai mare viciu al meu, ca să spun așa, hobby, este muzica. Știi că e vorba aia, m-am născut cu muzica în sânge, înțelegi? Am fost născut, am fost creat de Dumnezeu ca eu să am drumul ăsta în viață.  Și, în afară de asta, focul meu e haina, să mă îmbrac și eu bine. Ăsta e un hobby. Bani mulți…nu contează. Până la urmă important e să vină bine, să-ți stea bine cu haina pe care o iei pe tine. Degeaba cumperi un pantof care face 1.000 de euro sau un sacou care face 1.000 de euro, dacă ție nu îți stă bine. Poate să coste 20 de euro, și cu bani mulți, și cu bani puțini, important e să știi să te îmbraci și să te asortezi”, a mărturisit cântărețul  în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Sorinel Copilul de Aur, gest emoționant înainte de sărbători
Artistul  a sărit în ajutorul unor părinți disperați care își căutau copilul. Mama băiețelului l-a urcat pe acesta în autobuz și l-a rugat pe șofer să îl lase într-o localitate din Teleorman, acolo unde îl aștepta tatăl său. Șoferul l-a lăsat pe micuț în Alexandria, iar părinții lui l-au căutat disperați. Imediat cum a auzit de acest caz, manelistul  a postat un videoclip pe TikTok, unde a dat toate detaliile pe care le avea. La scurt timp, videoclipul a devenit viral, iar băiețelul a fost găsit.

„Vreau să fac un anunţ foarte important! Este vorba despre un copilaş care s-a pierdut. L-a pus mama lui la rată de la Bucureşti spre Alexandria, să coboare la comuna Prunaru, unde îl aştepta tatăl lui. Iar şoferul în loc să-l lase în comuna Prunaru, l-a lăsat pe undeva prin Alexandria. Părinţii sunt foarte disperaţi şi nu mai ştiu ce să facă. Cei care staţi în judeţul Teleorman, în Alexandria, în zona asta, vă rog din suflet să daţi un telefon. Eu am să postez aici poza lui şi în descriere este numărul de telefon al tatălui unde puteţi suna dacă-l găsiţi pe copil. Vă rog din suflet, haideţi să ne mobilizăm cu toţii şi să facem o faptă bună şi dacă-l vedeţi pe copil, să-l orpească cineva şi să-l sune pe tatăl lui. Are 5-6 anişori, vă daţi seama ce e în sufletul lui, că este foarte speriat. De părinţi nu mai zic” a spus manelistul.