Şosetele lui Iulian Bulai fac furori. Deputatul USR a recunoscut că sunt ale nevestei: „Viața e prea scurtă pentru a avea mereu ciorapi negri”

Deputatul USR Iulian Bulai a făcut furori cu o pereche de şosete cu buline colorate într-o emisiune TV la care a fost invitat şi Robert Turcescu.

27 mai 2021, 12:06

Şosetele lui Iulian Bulai au fost ţinta ironiilor jurnalistului Robert Turcescu în emisiunea 100% de pe Realitatea Plus Replica lui Bulai nu s-a lăsat aşteptată. Deputatul a recunoscut că celebrele şosete aparţin soţiei lui.

Şosetele lui Iulian Bulai fac furori: „Viața e prea scurtă pentru a avea mereu ciorapi negri”

Am terminat o dezbatere lungă și inegală la TV. Intru pe fb și văd că Robert Turcescu este foarte scandalizat de ciorapii mei. Mi-a făcut fotografie să mă rușineze public. Îl înțeleg. Și îi mulțumesc. Îmi place. O împărtășesc cu voi. Domnule Turcescu, aveți o bilă albă de la mine .PS: Viața e prea scurtă pentru a avea mereu ciorapi negri. Sper să nu se scandalizeze și Dana Budeanu”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Citeste si Iulian Bulai spune povestea pozei în care apare pe un cal. Cum a ajuns Kemal vedetă în România

Într-un PS, parlamentarul USR precizează că ”şosetele sunt ale soției. Asta trebuie sa recunosc. Cravata am luat-o recent”.

La postarea respectivă i-a comentat însuşi Robert Turcescu, care i-a transmis că nu şosetele sunt problema, „ci găunoșenia„.

Nu ciorapii tai sunt problema, ci găunoșenia de care dai dovadă. Deocamdată păcălești niște oameni, intr-o zi te vor auzi cum suni cu adevărat: a gol. PS: sosetele sunt cool, pantofii sunt de rahat”.

Dispută verbală între Iulian Bulai şi Robert Turcescu

Robert Turcescu și Iulian Bulai au avut o dispută referitoare la definiția cuvântului reziliență.

Planul Național de Redresare și Reziliență a iscat o adevărată confruntare, marți seară, la Realitatea Plus. În emisiunea 100% realizată de Laurențiu Botin, Robert Turcescu l-a întrebat pe deputatul USR-PLUS Iulian Bulai, președintele Comisiei de Cultură din Parlamentul României, ce înseamnă termenul reziliență.

Citeste si Iulian Bulai, preşedintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaţilor, făcut praf după ce a lăudat maneaua Loredanei Groza

Dacă îmi dați definiția cuvântului reziliență, vă declar cel mai cult președinte al unei Comisii de Cultură din Parlamentul României. Să învățăm împreună, domn’le, ce înseamnă reziliență„, l-a provocat Robert Turcescu pe deputatul USR.

Vă rog să luați puțin distanță față de mine pentru că este pandemie„, a fost replica lui Iulian Bulai.