SOSMYDOCTOR, cel mai tare spital online, peste 200 de medici sunt disponibili în orice moment în aplicaţie

SOSMYDOCTOR a depășit toate barierele și prejudecățile privind furnizarea de servicii medicale prin intermediul unei aplicații mobile.

18 ian. 2022, 12:45
SOSMYDOCTOR, cel mai tare spital online, peste 200 de medici sunt disponibili în orice moment în aplicaţie

Nume mari din medicina locală și internațională s-au alăturat proiectului SOSMYDOCTOR, oferind astfel acces fără frontiere la servicii medicale de top.

Astfel peste 200 de medici sunt disponibili exclusiv pentru programări și consultații online, realizate prin intermediul funcționalităților aplicației de telemedicină, facilitând astfel accesul pacienților la un serviciu medical de calitate, prestat de un specialist, indiferent unde s-ar afla.

SOSMYDOCTOR.COM – cel mai mare spital online

Aplicația SOSMYDOCTOR reușește să ajungă pe locul 1 in topul aplicațiilor medicale in GooglePlay, depășind giganți ai prestării de servicii medicale, cum ar fi ReginaMaria sau MedLife.

SOSMYDOCTOR, platforma de telemedicină care atrage somităţile din Sănătate

Din dorința de a facilita accesul tuturor persoanelor la un serviciu medical de top și fără bariere, SOSMYDOCTOR va extinde serviciile începând cu statele europene, cu scopul final de a oferi servicii de telemedicină la nivel global.
Aplicația SOSMYDOCTOR este disponibilă în GooglePlay și AppleStore, poate fi accesată de pe orice smarthphone Android sau iOS care dispune de o conexiune la internet, având acoperire globală și punând la dispoziția medicilor și a pacienților toate instrumentele necesare pentru realizarea cu succes a consultației online, de la transmiterea de documente și fișiere medicale, până la realizarea consultației audio-video direct în aplicație.

Pentru a beneficia de serviciile SOSMYDOCTOR trebuie să descărcați aplicația care este gratuită, să vă creați un cont, selectați data și ora pentru medicul din specialitatea dorită, plătiți online utilizând un card bancar, iar la momentul consultației va trebui să deschideți aplicația și să vă conectați cu medicul prin intermediul chat-ului disponibil în aplicație, astfel, veți evita tot parcursul greoi al realizării unei consultații, totul fiind la un click distanță din confortul casei dumneavoastră sau de oriunde v-ați afla.