Soţ şi soţie, morţi într-un accident înfiorător în Iaşi. Imaginile în care şoferul face manevra fatală, surprinse de o cameră de bord VIDEO

Scene de coşmar, surprinse în urma unui accident produs în localitatea Miclăușeni din Iaşi. Un bărbat şi soţia sa au murit, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit violent cu o autoutilitară.

08 iul. 2021, 23:46
Soţ şi soţie, morţi într-un accident înfiorător în Iaşi. Imaginile în care şoferul face manevra fatală, surprinse de o cameră de bord VIDEO
foto: aloiasi.ro

Soţ şi soţie, morţi într-un accident înfiorător în Iaşi. Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a unui autoturism aflat în trafic.

Vă avertizăm! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

În imagini se vede cum autoturismul în care se aflau soţii trece dintr-o parcare, pătrunde pe contrasens şi lovește frontal o dubă. Medicii chemaţi de urgenţă au încercat să resusciteze victimele, însă fără succes. Bărbatul de 67 de ani și soția sa, de 65 de ani au murit.

 

 

De asemenea, şoferul dubei a suferit răni grave și a fost internat la spitalul de Urgențe din Iași.

Soţ şi soţie, morţi într-un accident înfiorător în Iaşi. Primele date din ancheta Poliţiei

Potrivit Bzi, șoferul autoturismului marca Volkswagen Golf nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a fost izbit de dubă.

„În jurul orei 15.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui accident care a avut loc în zona localităţii Miclauseni. Este vorba despre o coliziune frontală între două autovehicule. Cele două persoane care se aflau în autoturism, aici ne referim la conducătorul auto şi la pasageră, au decedat. Poliţiştii au testat alcoolscopic celălalt conducător auto, stabilindu-se că nu consumase alcool. De asemenea, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi, conform sursei citate.

Tot astăzi, cinci persoane au fost rănite, după ce taxiul în care se aflau a fost izbit în plin de o autoutilitară într-un accident produs în localitatea Răucești din judeţul Neamţ. Şoferul vehicului, un tânăr de 21 de ani, este căutat de poliţişti, după ce ar fi fugit de la locul accidentului.

Citeşte şi: Accident înfiorător cu cinci răniţi în Neamţ. Una dintre victime, în stare gravă. Şoferul e de negăsit

De asemenea, un preot greco-catolic a murit, iar soţia şi fetiţa lor, de 4 ani, au ajuns la spital în stare critică. O ambulanţă a fost spulberată de un tren într-o localitate din judetul Caraş-Severin. La ieşire din Iaşi, doi oameni au fost răniţi grav, iar în Baia Mare un cărucior în care se afla un copil de doi ani a fost izbit de o maşină, iar micuţul a fost dus la spital.

Citeşte şi: Val de accidente pe şoselele din ţară. Un preot a murit, iar soţia şi fiica, în stare critică, în urma impactului cu un tir. VIDEO