Val de accidente pe şoselele din ţară. Un preot a murit, iar soţia şi fiica, în stare critică, în urma impactului cu un tir. VIDEO

Accidente grave pe şoselele din ţară. Un preot greco-catolic a murit, iar soţia şi fetiţa lor, de 4 ani, au ajuns la spital în stare critică. O ambulanţă a fost spulberată de un tren într-o localitate din judetul Caraş-Severin. La ieşire din Iaşi, doi oameni au fost răniţi grav, iar în Baia Mare un cărucior în care se afla un copil de doi ani a fost izbit de o maşină, iar micuţul a fost dus la spital.

08 iul. 2021, 11:23
Val de accidente pe şoselele din ţară. Un preot a murit, iar soţia şi fiica, în stare critică, în urma impactului cu un tir. VIDEO

Val de accidente pe şosele. Accidentul în care şi-a pierdut viaţa preotul s-a produs în localitatea Mihăiești, județul Cluj. Preotul Cristian Biru din Parohia Greco-Catolica Sălăjeni a murit pe loc, după ce a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR. Avea 41 de ani. Soția sa, de 39 de ani, și fetița lor, de 4 ani, au rămas blocate în autoturism. Echipele de salvare, împreună cu un elicopter SMURD, au intervenit de urgenţă. Cele două victime au fost scoase din maşină şi transportate la spital în stare critică.

Val de accidente pe şoselele din ţară

Un accident teribil s-a petrecut într-o localitate din județul Caraș Severin. O ambulanță privată a fost spulberată de tren. Șoferul ambulanței a fost dus de urgență la spital, cu răni grave.

Impact devastator și în Reșița. O mașină s-a făcut praf după ce a fost lovită de un TIR. Șoferul, un bărbat de 50 de ani, a fost găsit inconștient și încarcerat. Salvatorii l-au scos din mormanul de fiare și l-au dus la spital cu răni grave.

Citeste si Mamă bătută cu sălbăticie în scara unui bloc din Capitală. Scenele cumplite s-au petrecut sub ochii fetiţei victimei

Accident TERIBIL și în localitatea Lețcani din Iași. Șoferul unei mașini nu s-a asigurat la schimbarea direcției și a fost lovit puternic de o autoutilitară. Atât el cât și pasagerul au fost scoși din mașină cu descarcerarea. Din spusele şoferului de pe betonieră, Loganul care se deplasa pe direcţia Iaşi-Leţcani a vrut să facă stânga fiind mascat de un buldoexcavator. Şoferul Loganului nu s-a asigurat, iar conducătorul betonierei nu a mai avut cum să-l evite. Cei doi bărbați au fost duși la spitalul de urgență.

Momente de panică și pentru o mamă din Baia Mare, căruciorul în care își plimba bebelușul de doi ani a fost acroșat de o șoferiță neatentă chiar pe trecerea de pietoni. Micuța a fost rănită ușor

Un alt accident rutier s-a petrecut şi în judeţul Prahova pe DN1. O mașină s-a răsturnat după ce s-a izbit de un alt autoturism. Circulaţia a fost blocată câteva ore. Șoferii au scăpat cu viață, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat.

Citeste si Femeie ucisă „de plăcere” de soţ. Bărbatul era gelos pe propriul fiu. Crimă şocantă în Argeş