Soţ şi soţie, morţi ţinându-se de mână pe un pat de spital. Poveste de dragoste emoţionantă încheiată după 79 de ani

Doi americani, soţ şi soţie, au murit ţinându-se de mână. Hubert și June Malicote erau căsătoriţi de 79 de ani. După ce June s-a îmbolnăvit şi a fost internată în foarte gravă, soţul ei s-a îmbolnăvit şi el. Familia vorbeşte despre "sindromul inimii frânte". Câteva zile mai târziu, cei doi soţi au murit ţinâdu-se de mână.

13 dec. 2022, 13:23

Hubert și June Malicote au trăit şi frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în 1941, în Ohio, în timpul unei slujbe religioase. Un an mai târziu s-au căsătorit. Aveau amândoi 20 de ani. De atunci au fost nedespărţiţi.  În urma poveştii lor de dragoste rămân trei copii, şapte nepoţi şi 11 strănepoţi.

Fiul lor, Sam, în vârstă de 76 de ani, a declarat presei că mama lui s-a îmbolnăvit grav la o zi după Ziua Recunoștinței şi a fost internată în spital în stare gravă. Văzând cum starea de sănătate a soţiei sale se agravează, Hubert s-a îmbolnăvit brusc. A ajuns să fie internat în acelaşi spital cu June.

Citeşte şi: A murit Angelo Badalamenti, compozitorul celebrei coloane sonore a serialului „Twin Peaks”. Avea 85 de ani

Cinci zile mai târziu, pe 30 noiembrie, Hubert a murit în somn și, potrivit lui Sam, cauza morții lui a fost „sindromul inimii frânte”. La 20 de ore după moartea lui Hubert, a murit și June.

Citeşte şi: Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, se iubeşte de patru ani cu băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu. De ce nu fac împreună Revelionul 2023

Aflând despre această poveste de dragoste, medicii au pus mâna lui June în cea a lui Hubert, astfel că cei doi s-au stins aşa cum şi-au petrecut toată viaţa: ţinându-se de mână, potrivit observatornews.ro.