Soţ şi soţie spulberaţi de o maşină scăpată de sub control din cauza vremii VIDEO

Imagini incredibile din Maramureș! Soț și soție spulberați de un bolid pe marginea drumului. Oamenii mergeau la biserică în momentul în care mașina scăpată de sub control i-a izbit.

10 ian. 2022, 11:10
Soţ şi soţie spulberaţi de o maşină scăpată de sub control din cauza vremii VIDEO

Soţ şi soţie spulberaţi de o maşină scăpată de sub control din cauza vremii. S-a întâmplat pe drumul județean 186, pe raza localităţii Săcel. Șoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condițiile drum, carosabil acoperit cu zăpadă, a derapat într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă, a lovit un gard după care a spulberat un grup de pietoni care circulau pe marginea şoselei, potrivit emaramures.ro.

Citeşte şi: Clădire dezafectată din Slatina, distrusă de incendiu. Nouă maşini parcate în apropiere au fost avariate. Dosar penal pentru pentru distrugere din culpă

Între victime sunt şi doi soţi, o femeie în vârstă de 55 ani şi un bărbat în vârstă de 62 ani. Cei doi soţi mergeau la biserică. Ambii au fost rănişi şi transportați cu ambulanşa la Spitalul din Vișeu de Sus. Alți doi pietoni au reușit să se ferească din calea mașinii scăpate de sub control.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 35 ani din Dragomirești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind zero.

Citeşte şi: Trenuri blocate în câmp din cauza vremii. Întârzieri uriaşe pe mai multe linii

Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot din cauza vremii, traficul rutier a fost oprit pe Autostrada A1 pe sensul Deva către Nădlac, la kilometrul 460, în zona localității Belinț, județul Timiș. Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, în urma căreia o persoană a fost rănită. Victima a fost transportată la spital, în stare de conștiență. Traficul este restricționat pe prima și pe a doua bandă, circulându-se dirijat pe banda de urgență. Carosabilul este umed, vizibilitatea fiind de aproximativ 150 de metri.