Soția lui Adrian Minune a vrut să îl părăsească pe manelist: „Oboseam să mă descurc cu tot”

Soția lui Adrian Minune a pornit pe drumul vieții alături de manelist de la o vârstă fragedă și nu a regretat nicio clipă această decizie. Totuși, au existat momente când Cati Simionescu a vrut să plece din căminul conjugal.

07 mart. 2024, 17:42
Soția lui Adrian Minune a vrut să îl părăsească pe manelist: „Oboseam să mă descurc cu tot”
Soția lui Adrian Minune a vrut să îl părăsească pe manelist: „Oboseam să mă descurc cu tot”

Cati Simionescu a fugit de acasă la 16 ani din dorința de a fi împreună cu Adi Minune. Nu a regretat niciodată decizia, dar a avut momente când a fost gata să plece de acasă din cauza problemelor.

Citește și: Adrian Minune a descoperit inteligența artificială! Manelistul a digitalizat dedicațiile pentru ca invitații să nu mai ”greșească buzunarul”

Soția lui Adrian Minune a vrut să îl părăsească pe manelist

Soția lui Adi Minune a aflat că nu este deloc ușor să fii partenera de viață a celebrului manelist. Cati a făcut multe și mari sacrificii ca să-și țină familia unită, dar au existat și momente în care a vrut să plece de acasă. Nu a vrut să își părăsească definitiv soțul, însă a vrut să îi dea o lecție pe care să o țină minte și să revină pe drumul cel bun.

„Da, am vrut să plec, dar doar ca să-l determin să facă anumite lucruri. Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el. Niciodată în viața mea. S-a întâmplat când eram mai tânără și pentru că aveam momente când oboseam mai exact. Oboseam să fiu singură, să mă descurc cu tot. Dar găseam mereu puterea să merg mai departe. Am plecat o singură dată, la mama mea, dar asta fost doar câteva ore, după care m-am întors acasă”, a spus Cati la emisiunea „În oglindă”.

Cati Simionescu știe și de câte ori a călcat strâmb soțul său, dar a decis să îl ierte de fiecare dată pentru că îl iubește, fiind convinsă că „cine nu iartă, nu înțelege ce înseamnă iubirea”. În plus, soția artistului este de părere că „există persoane care pot fi luate de val și pot uita chiar și de unde a plecat, chiar și de familie, de copii”.

„Dacă nu eram acasă și dacă nu eram persoana care l-am iertat tot timpul, da, se pierdea. El a avut în mine un stâlp de susținere, o mare bază. El are mai multă nevoie de mine decât eu de el. Eu nu am atașament, sunt o persoană puternică care se poate descurca în familie cu tot ce e nevoie. Dar el fără mine, în familie, nu se poate descurca. E dependent de mine. Până la faptul că dacă are de luat un tratament, eu știu să-i dau pastilele, el nu știe să le ia”, a mărturisit soția lui Adrian Minune.

De când Adrian Minune a decis că va sta mai mult alături de familia sa, lucrurile s-au schimbat în familia Simionescu, spre bucuria lui Cati, care nu de puține ori s-a plâns de faptul că stea prea mult singură.

„El se trezește primul și se bucură enorm, pentru că e un lucru nou pe care nu l-a făcut în 30 de ani. O face zâmbind, că putem sta cât mai mult timp împreună. Că facem un grătar, că mergem cu familia la un restaurant să luăm masa, că ne bucurăm unul de celălalt. Adrian gătește, face de toate, e gospodar și cel mai curat. Niciodată, indiferent cât de obosit a venit acasă, nu și-a aruncat haina în pat”, a mai recunoscut Cati Simionescu.

Citește și: Adrian Minune dezvăluie adevăratul motiv pentru care soția lui nu a divorțat de el, deși a înșelat-o mai bine de 15 ani: „E cu capul pe umeri. Suntem egali”