Soţia lui Andrei Ştefănescu atacă din nou pe reţele sociale: Nimeni nu le dă un pumn în gură

Andrei Ştefănescu a dezvăluit la finalul săptămânii trecute faptul că a fost confirmat cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel. Artistul este internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti şi este asimptomatic.

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 15:05

Artistul a postat pe internet, imediat după ce a fost internat, un clip video în care afirma faptul că este asimptomatic şi speră să se întoarcă acasă cât mai repede. Internauţii l-au atacat pe acesta în nenumărate rânduri, afirmând faptul că acesta a fost plătit pentru a declara că este infectat cu coronavirus.

Citeşte şi: Andrei Ştefănescu, noi declaraţii de pe patul de spital, la 5 zile de când a fost internat: „Nu este o simplă răceală”

În momentul în care a observat cum soţul său este atacat din toate părţile, soţia sa, Antonia, a postat pe Instagram un mesaj prin care îi pune la zid pe toţi cei care afirmă că soţul ei nu este bolnav. Mai mult decât atât, artistul a fost criticat şi pentru faptul că şi-a pupat copilul pe frunte înainte să plece la spital.

Văzând că atacurile la adresa artistului au continuat, Antonia Ștefănescu a revenit cu un nou mesaj la fel de dur: „Rețelele de socializare i-au făcut pe oameni să se simtă bine când nu-i respectă pe cei din jur, iar nimeni nu le dă un pumn în gură pentru acest lucru. Dar pentru asta există karma„.

Mai mulţi artiști, concurenţi şi juraţi ai emisiunii „Te cunosc de undeva”, dar şi membri din echipa redacţională şi tehnică au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel. Printre aceștia se află și Ozana Barabancea, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob.