Soţia lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de furt: „Am dovezi, soţul meu l-a repudiat”

Soţia lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de furt de identitate. Elena Sinulescu rupe tăcerea despre Ionuţ Pavel, după ce acesta a făcut declaraţii în care îi aduce acuzaţii grave partenerei artistului. Femeia a decis să spună motivul real pentru care fostul impresar se răzbună pe familia Sinulescu.

19 nov. 2021, 23:23
Soţia lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de furt: „Am dovezi, soţul meu l-a repudiat”
Soţia lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de furt

Soţia lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de furt. Elena a decisă să spună adevărul despre Ionuţ Pavel şi a dezvăluit că acesta a încasat sume mari de bani de pe urma numelui artistului.

Citeşte şi: Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, prima reacţie după moartea artistului: „A făcut o pneumonie de absorţie, cum fac bebeluşii”

Soţia lui Benone Sinulescu îl acuză pe fostul impresar de furt

Şi-a deschis cont pe Youtube şi pagină de Facebook cu numele „Benone Sinulescu” şi timp de mai mulţi ani, a  luat bani de pe urma vizualizărilor. Artistul şi soţia lui au aflat acest lucru şi l-au ameninţat că îl vor da în judecată, astfel că le-a dat parola conturilor şi au fost închise.

Acel domn, căruia nu vreau să îi pronunţ numele (n.r. Ionuţ Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu), care era organizator de spectacole, a ieşit să ceară ajutorul presei, şi voia dumnealui, fără să aibă studii medicale, să-l opereze.

Nu ştiu în ce calitate, că nu făcea parte nici din familie, nici din cercul de prieteni. Ba mai mult, soţul meu l-a repudiat la un moment dat, pentru că, ştie dumnealui foarte bine ceea ce a făcut din 2013 până în 2021.

Şi-a făcut cont de Youtube sub numele de Benone Sinulescu şi pagină de Facebook, de unde el a încasat pe numărul de vizualizări. Trageţi şi dumneavoastă concluziile. Am şi dovezi, eu i-am închis contul, după ce i-am cerut parola. Soţul meu nu a dorit să facă publică această poveste„, a declarat soţia lui Benone Sinulescu, la Teo Show.

https://www.youtube.com/watch?v=7LPUhk1LtcU