Soția lui Brânzoi din Las Fierbinți face frigul la oraș. Actrița Luminița Bucur ironizează Capitala: „E noptea minții, în sectorul 2 nu e căldură, cred că e Mercur în retrograd”

Soția lui Brânzoi din Las Fierbinți, Luminița Bucur, a afirmat în emisiunea lui Măruță despre că nu are căldură în sectorul 2 al Capitalei, iar personajul pe care îl interpretează trăiește în confort comparativ cu bucureștenii.

12 nov. 2021, 17:31
Soția lui Brânzoi din Las Fierbinți face frigul la oraș. Actrița Luminița Bucur ironizează Capitala: „E noptea minții, în sectorul 2 nu e căldură, cred că e Mercur în retrograd”

Soția lui Brânzoi din Las Fierbinți, Luminița Bucur, a făcut o serie de comentarii ironice, în emisiunea lui Măruță, la adresa Capitalei, apropo de faptul că nu are căldură în sectorul 2, iar personajul pe care îl interpretează, Lenuța, trăiește în confort comparativ cu bucureștenii.

Gabriela Firea îi anunţă pe bucureşteni că vor plăti mai mult la căldură din cauza lui Nicuşor Dan: „A trimis târziu și a scris greşit cererea către Guvern”

„În blocul meu există un flux de oameni care se  mutăș își schimbă locuința, bormașina e deja muzică de fundal. Acum am avut o lună, cum mi-a spus taximetristul, Mercurul a fost în retrograd în scorpion, în Octombrie au fost atâtea evenimente care au fost noaptea minții cum spre exemplu te duci acasă și n-ai apă caldă și căldură

Acum ca să fiu un cetățean responsabil, nu obraznic, apă caldă am, cu căldura am rezolvat-o, mi-am luat un radiator. Locuiesc în sectorul 2 e „lux și opulență”, a menționat simpatica actriță, râzând.

„În Las Fierbinți, Lenuța Brânzoi are tot confortul are lemn, are apă caldă, are șosea. Măi e trist și mi-am propus să iau partea bună a lucrurilor. Căldură nu am, dar poate vine.” a mai adăugat Luminița Bucur.

Nicuşor Dan aduce veşti bune bucureştenilor, dar tot este huiduit: „Am solicitat fonduri pentru a acoperi diferenţa de subvenţie la căldură” VIDEO

În semn de empatie cu actrița Luminița Bucur, prezentatorul Cătălin Măruță i-a dăruit acesteia un cadou extrem de neașteptat, dar extrem de util. Luminița Bucur a primit de la soțul Andrei mai multe perechi de șosete flaușate de diverse culori, dar și o păturică grooasă, carre să o ajute pe actriță să lupte cu vicisitudinile vieții la oraș.