S-a aflat! Cine i-a salvat relaţia lui Ciprian Marica, după scandalul amoros de la Cluj. Ei au reuşit să o împace pe Ioana Marcu

Relaţia lui Ciprian Marica cu Ioana Marcu, mama celor doi băieţi ai săi, a fost grea încercată, după ce fostul fotbalist a fost prins la hotel cu Ana Muntean, prietenă de familie cu cei doi.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 05:46
S-a aflat! Cine i-a salvat relaţia lui Ciprian Marica, după scandalul amoros de la Cluj. Ei au reuşit să o împace pe Ioana Marcu

Deși nu este căsătorit cu acte, Ciprian Marica are doi copii cu iubita lui, Ioana Marcu – Ethan Ioan, acum în vârstă de doi ani, și Albert Andrei, în vârstă de patru ani. Iar asta a contat mult, cu siguranță, în înclinarea balanței, atunci când Ioana a decis să-i treacă cu vederea infidelitatea.

Citeşte şi: Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Chiar dacă mama copiilor săi nu l-a părăsit după ce s-a aflat tot incidentul, au existat zvonuri conform cărora Ciprian și Ioana s-ar fi certat puternic după acel episod. Un rol important în împăcarea cuplului l-au avut Cristian Chivu, fostul căpitan al echipei naționale, și Adelina, soția lui, care sunt nașii băieților lui Ciprian și ai Ioanei.

„Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci când a dat de necaz, Marica și-a sunat nașul și i-a cerut un sfat. Așa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele întâmplate, el este un familist convins. Însă, și el și Adelina au făcut-o pe Ioana să înțeleagă că oricine poate greși și că nu este cazul să distrugă o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune după aceea, iar Marica pare să își fi băgat mințile în cap’, au mărturisit apropiați ai cuplului, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ce a spus Ciprian Marica, după ce toată ţara l-a văzut cu soţia unui prieten

Marica are şi o explicaţie pentru acest incident, care a zguduit showbizul, dar, cel mai probabil şi familiile protagoniştilor. Fostul atacant spune că de ceva timp el ar fi pus la cale înființarea unei asociații din care ar fi urmat să facă parte mai mulți sportivi cu greutate. Iar faptul că ar fi condus asociația din funcția de președinte ar fi deranjat extrem de tare.

Citeşte şi: Ciprian Marica, protagonistul unui scandal sexual. Mama fotbalistului a reacţionat şi i-a trimis un mesaj „nurorii” Ioana

Mai mult decât atât, clipul ar fi fost lansat și cu scopul de a compromite o eventuală „candidatură” a sportivului – din poziția de președinte al respectivei asociații – la portofoliul de ministru al Tineretului și Sportului, funcție la care Ciprian Marica ar visa de ceva vreme.

”A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian. Nu e nimic întâmplător. Se pregătea să devină ministrul Sportului și cu această filmare s-a dorit pătarea imaginii lui. De când s-a aflat de asociație și de dorința lui Ciprian de a ajunge în funcția de ministru al Tineretului și Sportului s-au încercat tot felul de manevre. El ne-a povestit că totul a fost premeditat pentru a-i compromite imaginea”a dezvăluit o persoană din anturajul lui Ciprian Marica.