Soţia lui Corneliu Bichineţ condusă pe ultimul drum. Sute de oameni o plâng pe soția viceprimarului moartă în somn | VIDEO

Sute de oameni s-au adunat în Negrești pentru a o conduce pe ultimul drum pe soția fostului președinte al Consiliului Județean Vaslui, Corneliu Bichineț. Femeia, în în vârstă de 56 de ani, a fost găsită moartă în casa fiului ei din Bruxelles.

05 iun. 2023, 14:27
Soţia lui Corneliu Bichineţ condusă pe ultimul drum. Sute de oameni o plâng pe soția viceprimarului moartă în somn | VIDEO
Soţia lui Corneliu Bichineţ condusă pe ultimul drum. Sute de oameni o plâng pe soția viceprimarului moartă în somn

Soţia lui Corneliu Bichineţ , fost preşedinte al CJ Vaslui, a fost condusă astăzi, 5 iunie, condusă pe ultimul drum, după ce a fost găsită moartă în casa fiului ei din Bruxelles. Durere mare la Negrești, unde sute de oameni au venit să își ia rămas bun de la cea care a reprezentat ambasadoarea activităților culturale din zonă. Aceasta a fost directoarea bibliotecii. Fostul deputat a dezvăluit că plecase împreună cu soția lui la Bruxelles pentru a pune la punct ultimele detalii ale nunții fiului lor. Aceasta ar fi suferit un infarct, fiind găsită fără suflare dimineaţa. Corneliu Bichineţ este împietrit de durere după ce soția sa, Anda, a murit subit . Politicianul a vorbit în exclusivitate, la România TV, despre drama care a căzut ca un trăsnet peste familia sa.

Citește și: Liderul PSD Vaslui explică sărăcirea oamenilor din județ: „Când a fost perioada în care vasluienii erau foarte bogați?”

„Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, să ne bucurăm, împreună, de munca și realizările lui și să stabilim ultimele detalii pentru nunta sa. Dumnezeu a hotărât altfel. După clipe minunate petrecute împreună, mama copiilor mei, soția mea, în timpul nopții a suferit un infarct și s-a stins. Un asemenea om lasă în urma sa lacrimi, durere, nefericire și tristețe!O să o repatriem cât de repede putem și o vom înmormânta la Negrești. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și încurajări!”, a scris Corneliu Bichineţ în primă fază pe pagina sa de Facebook.

Corneliu Bichineț a fost ales senator din partea PRM în legislatura 2000-2004, iar între 2004 și 2008 a ocupat funcția președinte al Consiliului Județean Vaslui. A mai prins un mandat de deputat din partea PMP între 2016 și 2020.

Corneliu Bichineţ,  primele declarații după moartea soției sale

„Apreciez foarte mult delicatețea cu care ați prezentat tragedia familiei noastre și mii de oamenii m-au sunat, mi-au dat mesaje. le mulțumesc prin dumneavoastră! Familia noastră a ales mereu binele, soția mai mult. A îndrumat lectura copiilor. A murit la 56 de ani culmea culmilor acum când în familia noastră se anunța un eveniment fericit. Pe 9 septembrie băiatul nostru făcea nunta”, a declarat Corneliu Bichineţ, fost preşedinte al Consiliului Județean Vaslui, în exclusivitate, la România TV.

Fostul Președinte al CJ Vaslui a dezvăluit că soția sa a murit în somn și că a fost descoperită fără suflare a doua zi dimineață de către fiul lor.

”Ne-am dus să ne vedem cu el, mama lui l-a ajutat acasă să mai așeze una alta. După o plimbare prin capitala Belgiei ea seara s-a culcat și băiatul a găsit-o dimineață decedată (…) Regret foarte mult. Familia noastră, eu copiii, vom merge pe creștin ortodox și cât o să fiu în viață, restul de zile o să fac de 100 de ori mai mult bine decât am făcut până  acum”, a spus acesta.

Deputatul a mai explicat că aceasta nu se confrunta cu probleme de sănătate și că nu suferea de nicio boală.

”Era ca orice femeie la 56 de ani, tânăra, puternică, harnică. În grădina sunt numai flori puse de ea. Nu a suferit de nicio boală. A avut o internare acum o lună să își pună măselele să nu meargă la nunta băiatului cum nu se cuvinte. Nu vreau să bănuiesc nimic. Dumnezeu ne-a luat-o și ne-a lăsat nenorociți pe toți”, a mai spus Bichineț.

Citește și: Cel mai amplu exercițiu militar NATO din România! Mobilizare de gradul zero pentru „Saber Guardian23”