Soția lui Costel Corduneanu, la mormântul interlopului, în Vinerea Mare. Primul Paște fără liderul clanului Cordunenilor

Au trecut deja două săptămâni de la înmormântare lui Costel Corduneanu, iar familia cu greu poate accepta că interlopul nu mai este lângă ei.

03 mai 2024, 13:18

Familia lui Costel Corduneanu petrece primul Paște fără cel mai important lider al clanului de interlopi. Astăzi, în Vinerea Mare, soția lui, Grațiela, a fost, din nou, la mormânt, dorindu-și să păstreze vie amintirea răposatului său soț.

 

De când a murit Costel Corduneanu, soția sa a fost de mai multe ori la mormântul interlopului, acolo unde a adus flori și a aprins lumânări. Grațiela este copleșită de dor și durere, fiind primul Paște fără cel pe care l-a iubit.

Citește și: Elisabeta, fiica lui Costel Corduneanu, moștenește talentul sportiv al tatălui ei. Tânăra a fost medaliată la Chișinău

„Simți cum îți moare sufletul și nu poți face absolut nimic. Nimic nu se compară cu lipsa omului pe care îl iubești”, este unul dintre mesajele dureroase postate de soția lui Costel Corduneanu, pe Instagram.

Adrian „Beleaua”, la momântul lui Costel Corduneanu, de Florii

Nu doar soția lui Costel vrea să-i păstreze vie amintirea, ci și frații lui, mai ales Adrian „Beleaua”, care a fost de mai multe ori la mormântul fratelui său. Acesta a mers la cimitir și în ziua în car fratele lui ar fi împlinit 55 de ani, dar și de Florii. Într-un videoclip postat pe TikTok, Adrian „Beleaua” Corduneanu spunea că este încă afectat de moartea liderului clanului, dar nu are încotro și trebuie să fie puternic pentru a-și sprijini familia.

Citește și: Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”. Schimbare radicală de situaţie

„Am venit la cimitir să dau de pomană la toată lumea, ce să facem, dăm înainte… (…) Ce să zic, liniște și pace la toți, sănătate la toți”, a spus Adrian „Beleaua” Corduneanu, într-un videoclip postat pe TikTok.