Soţia lui Dan Diaconescu, executată silit! Scandal monstru cu Poliţia şi Jandarmeria

Emilia Bățău, soția lui Dan Diaconescu, a fost executată silit după un proces cu o agenție imobiliară din Constanța. Femeia a cumpărat sau a închiriat imobilul cu pricina și nu și-a achitat datoria față de agenție. Agenția imobiliară, creditorul în dosar, se ocupă că vânzări și închirieri de case și apartamente în Constanța, Năvodari și Mamaia.

17 iun. 2020, 12:05
Soţia lui Dan Diaconescu, executată silit! Scandal monstru cu Poliţia şi Jandarmeria

Procesul n-a durat prea mult timp, iar pe 14 ianuarie 2020, chiar la primul termen, s-a decis evacuarea Emiliei Băţău din imobilul din Constanța. Cu toate acestea, soţia lui Dan Diaconescu nu a evacuat imobilul și astfel s-a ajuns la Poliție și Jandarmerie. Instanța a decis autorizarea intrării în casă cu ajutorul polițiștilor și jandarmilor.

Partenera de viaţă a lui Dan Diaconescu: Emilia Bătău, femeia discretă din spatele lui FOTO

În luna februarie Dan Diaconescu a pierdut un proces intentat de Liora Z., femeie cunoscută în branșa oamenilor de afaceri bucureșteni. Femeia a obținut în instanță executarea silită a lui Dan Diaconescu şi a asociatului său, Florin Floştoiu. „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. (…) Autorizează creditorii să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a obligaţiilor înscrise în titlurile executorii, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac”, se arată în hotărârea magistraților.

Dan Diaconescu şi-a scos familia la restaurant. A băut bere, apoi s-a urcat la volan FOTO

Emilia Bățău îi este alături lui Dan Diaconescu de mai bine de 25 de ani. Cei doi au ămpreună o fată de 16 ani, pe Dona Milena.