Soţia lui Gheorghe Dincă a făcut mărturii incendiare în faţa anchetatorilor. Dezvăluiri în premieră despre monstrul de la Caracal

Elena Dincă, soţia criminalului de la Caracal, a fost audiată, joi, de procurori, ea oferindu-le anchetatorilor o serie de amănunte interesante din perioada petrecută alături de soţul său, în perioada aprilie-mai. Alături de femeie au fost audiaţi şi doi dintre copiii criminalului.

23 aug. 2019, 06:04
Soţia lui Gheorghe Dincă a făcut mărturii incendiare în faţa anchetatorilor. Dezvăluiri în premieră despre monstrul de la Caracal

Elena Dincă le-a spus anchetatorilor că a observat mai multe lucruri suspecte, mai ales în curtea locuinţei, şi a dezvăluit că a fost agresată de Gheroghe Dincă. Referitor la sumele de bani descoperite la Gheorghe Dincă, femeia a declarat că atâta timp cât a lucrat in Italia, îi trimitea lunar acestuia 400-500 de euro, plus că îl împuternicise să îi ridice şi pensia. Ea a mai spus că a acoperit cu pământ rampa din atelierul auto, fiindcă vroia să facă o nouă cameră. Totodată, soţia criminalului a mai spus şi că i s-a părut suspect butoiul pe care soţul ei îl instalese în curtea lor.

„De la data de 24.04.2019 am avut o relaţie foarte bună (normală) cu soţul meu până la data de 23.05.2019, când soţul meu a uitat că a spart o damigeană cu vin din beci cu o zi înainte dând vina pe mine şi reproşându-mi acest lucru, moment în care mi-a şi aplicat o palmă în zona feţei. A doua zi, respectiv 24.05.2019, soţul meu şi-a amintit că el spărsese damigeana cu vin, cerându-şi scuze.

Citeşte şi Anchetatorii au piste pentru a treia victimă în cazul Caracal. Ce au descoperit în maşina lui Gheorghe Dincă

În data de 25.05.2019, în jurul orelor 18.00 mă aflam în grădina locuinţei împreună cu soţul meu udând la porumbi, pe întreaga perioadă soţul meu consumând alcool, respectiv vin şi ţuică. Observând că ajunsese într-o stare avansată de ebrietate i-am solicitat soţului meu să meargă să se culce, însă acesta a devenit violent, a ridicat o spărtură de ciment de pe sol şi a aruncat-o în semn de supărare într-o caroserie de auto, după care a plecat.

Terminând de udat porumbii, în momentul în care am dorit să reintru în curtea propriu-zisă a locuinţei, am constatat faptul că soţul meu închisese poarta de acces şi pentru a ajunge în curte, personal am sărit gardul împrejmuitor. Odată ajunsă în curtea locuinţei şi după ce am mai rezolvat anumite treburi gospodăreşti, am dorit să intru în interiorul locuinţei, constatând că soţul meu se închisese în aceasta pe interior, eu nemaiavând nicio altă cale de acces, aspect ce m-a determinat să-l apelez pe fiul meu Dincă Gheorghe Daniel care locuieşte pe raza mun. Arad.

I-am relatat acestuia cele petrecute, acesta comunicându-mi că va veni să mă ia şi să stau liniştită că va ajunge repede întrucât în acel moment se afla pe raza mun. Drobeta Turnu-Severin. După circa 2,5-3 ore, băiatul meu a sosit, am urcat la acesta în autoturism şi, fără a discuta cu soţul meu, am plecat cu fiul meu la locuinţa acestuia din mun. Arad la care am stat până în prezent.

Precizez faptul că soţul meu, în afară de acea palmă pe care mi-a aplicat-o, nu m-a supus la alte violenţe sau torturi şi nici nu mi-a oferit în această perioadă sau anterior cadouri sub forma bijuteriilor, genţilor, hainelor, cu menţiunea că în data de 24.04.2019, în momentul sosirii în Mun. Caracal, mi-a oferit un buchet de trandafiri roşii. Nu cunosc ca soţul meu să fi avut vreun comportament violent sau ciudat vis-a-vis de copiii mei sau nurorilor mele„, a declarat Elena Dincă în fața procurorului.


loading...