Soția lui Gigi Becali, surprinsă la cumpărături cu nepoata. La 52 de ani, Luminiţa afişează o imagine ireproşabilă. GALERIE FOTO

Soția lui Gigi Becali este o prezență extrem de discretă. Recent, ea a fost surprinsă de paparazzi la un mall din nordul Capitalei, însoţită de nepoţică.

12 feb. 2022, 20:30

Luminiţa, soția lui Gigi Becali, a preferat dintotdeauna viaţa simplă. Acum, îşi creşte liniştită unica nepoată, care anul acesta va împlini doi ani. Luminiţa şi Gigi Becali au trei fete: Cristina, Alexandra şi Teodora, însă numai Teodora este căsătorită şi, totodată, mămica Mariei.

Recent, soţia lui Gigi Becali a fost surprinsă de fotoreporterii Click! la cumpărături. Femeia purta o haină de blană cu mâneci largi, pe sub care se putea vedea un pulover subțire cu gulerul rulat, pantaloni negri drepți și cizme nu foarte înalte.

La rândul ei, micuţa Maria era îmbrăcată cu o geacă roz pal lungă, pantaloni roz și cizme îmblănite, cu urechiușe de iepuraș.

Cele două erau însoțite de șoferul personal, care le-a și dus toate cumpărăturile la mașină.

Soţia lui Gigi Becali, rudă de gradul trei cu… soţul ei

Cu ceva timp în urmă, latifundiarul din Pipera dezvăluia cum şi-a cunoscut soţia. Becali a povestit că a cunoscut-o pe Luminiţa pe vremea când ea avea 14 ani, iar el 26.

Citeste si Gigi Becali, dezvăluiri tulburătoare: „Am fost cel mai rău om. Din prea mare iubire de sine am făcut toate păcatele”

„O știu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine. La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des. Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor”, spunea Gigi Becali despre soția sa, potrivit evz.ro.

Gigi Becali are în conturi între 350 și 400 de milioane de euro, avere care îl clasează pe locul 12 în clasamentul celor mai bogați oameni din țară.

Verii de gradul 3 se pot căsători între ei

Potrivit regulilor bisericeşti, verii de gradul 3 au dreptul să se căsătorească între ei.

Rudeniile colaterale, care fac cruce cu cele de sânge, cele suitoare și coborâtoare, adică: tată, băiatul (sora), vărul întâi, vărul al doilea și vărul al treilea. Tată cu mama sunt de gradul întâi; fratele cu sora sunt gradul al doilea; verii întâi sunt gradul al patrulea; verii ai doilea sunt gradul al șaselea.

Toți aceștia n-au voie să se ia în căsătorie unul cu altul. De abia verii al treilea se pot lua, care sunt gradul al optulea. Deci verii al treilea se pot lua în căsătorie”, conform sfaturiortodoxe.ro.

Citeste si Gigi Becali, despre o posibilă candidatură la preşedinţie: „O rugăciune a unui rugător face cât şapte guverne”