Soţia lui Ilie Năstase are planuri mari după divorţ! Ce afacere îşi dezvoltă bruneta

Vestea că Ioana și Ilie Năstase vor divorța a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe apropiații lor. Acum, cei doi se pregătesc de separare, însă bruneta este focusata și pe alte activități, precum clinica medicală pe care vrea sa o deschidă.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 15:34
Soţia lui Ilie Năstase are planuri mari după divorţ! Ce afacere îşi dezvoltă bruneta

După separare, Ioana a valorificat timpul pentru ea, a avut mai mult grijă de trup și de spirit, cum îi place Ioanei să spună. Și chiar se vede, pentru că la vârsta ei, de 43 de ani, arată trăznet. Sexoasa constănțeancă a spus cum își menține formele. Are 59 de kilograme, are grijă la alimentație și face multă mișcare.

„Nu există seară în care să nu mă demachiez, să îmi dau cu o cremă bună. Îmi fac masaj facial, dar și masaje corporale de 4-5 ori pe săptămână. Am 59 de kg la 1,70 înălțime. Mănânc cât mai sănătos, prefer peștele, fructele de mare, multă apă, cam 3 litri de apă zi. Nu prea mănânc dulciuri. Îmi plac tartele cu fructe, dar mănânc rar. Spre exemplu, am fost azi la mănăstirea la care merg mereu, iar părintele și maica stareță m-au servit cu ceva dulce, evident, nu puteam să refuz. Sport fac acasă. Prefer să fac treabă prin casă, e mai bună activitatea asta”, a declarat Ioana pentru click.ro. 

Citeşte şi: Soţia lui Ilie Năstase, Ioana, a confirmat divorţul de fostul tenismen: E decizia mea. Aş minţi să spun că există iubire

Chiar dacă nu mai locuiește cu Ilie și urmează divorțul, Ioana nu l-a „abandonat”. Îl ajută și îi poartă respect, ca la început. „Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât”, a conchis Ioana Simion.

„În noiembrie eu şi prietena mea am început să discutăm mai în serios despre acest proiect. Ea este medic generalist la American Hospital, o renumită clinică din Turcia, dar are şi putere decizională acolo, aşa că am hotărât să deschidem în Bucureşti o clinică unde oamenii vor găsi de la oncologie, până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România. La începutul lunii decembrie am închiriat deja o vilă în zona Dorobanţi, vom aduce aparatura din America, însă va mai dura puţin până vom deschide pentru că ne ocupăm de acte”, ne declara Ioana la începutul anului.