Soția lui Ionel Ganea a obținut ordin de protecție. Antrenorul și-ar fi bătut nevestele, copilul și avocatul

Din ce în ce mai multe informații cu privire la comportamentul violent al lui Ionel Ganea în preajma femeilor ies la suprafață. Presa de cancan a relatat în ultimii ani diverse episoade în care fostul fotbalist nu s-a putut abține fără să-și bruscheze partenerele de viață. 

29 iul. 2022, 10:14
Soția lui Ionel Ganea a obținut ordin de protecție. Antrenorul și-ar fi bătut nevestele, copilul și avocatul

Nou soție a lui Ionel Ganea a reușit să obțină ordin de protecție, pentru a-l ține pe antrenor departe. În cazul unor noi abuzuri, fostul atacant de la Timișoara, Dinamo și al naționalei, va intra la închisoare.

Ganea a fost acuzat în urmă cu un an că și-ar fi agresat proaspăta soție, iar în septembrie 2021 femeia a renunțat la plângere: „Ia act de renunțarea reclamantei Ganea Monica-Maria, la judecata cererii de chemare în judecată privind emiterea Ordinului de protecție”.

Cu toate acestea, procurorii au mers mai departe, pentru a o salva cu forța pe victima violenței domestice, iar în urmă cu două luni instanța a decis: „Admite în parte cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA FĂGĂRAŞ, privind pe victima GANEA MONICA MARIA, în contradictoriu cu pârâtul GANEA IOAN-VIOREL, şi în consecinţă: În baza art. 38 – 40 din Legea 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, dispune emiterea ordinului de protecţie în favoarea victimei GANEA MONICA MARIA pentru o perioadă de 6 luni, constând în respectarea de către pârât a următoarelor obligaţii şi interdicţii: Obligă pe pârât să păstreze o distanţă minimă determinată de 100 m, faţă de victima GANEA MONICA MARIA. Interzice pârâtului orice contact direct, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima GANEA MONICA MARIA”.

În plus, Ionel Ganea este obligat să meargă la psiholog, potrivit decizei instanței, citată de presa tabloidă.

„Obligă pârâtul să urmeze consiliere psihologică cu privire la efectele negative ale violenţei domestice. Prezentul ordin se va comunica de îndată structurilor Poliţiei Române în a căror rază teritorială se află locuinţa victimei şi a pârâtului, precum şi Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date. Executorie”, a mai decis instanța.

 

Ionel Ganea ar fi bătut și avocatul

 

Ionel s-a căsătorit cu Monica la doar câteva săptămâni după ce a divorțat de Dana, femeia cu care fostul fotbalist a format un cuplu timp de 24 de ani.

De-a lungul timpului, Dana a depus două plângeri penale împotriva lui Ganea, dar Poliția nu a luat vreo măsură.

„Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019. Dar, fără rezultat. Are foarte multe relaţii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ…”, s-a plâns femeia.

Ionel Ganea și-ar fi bătut nevestele, fiica, nepotul, dar a agresat și avocatul.

„Fiica mea este în aceeaşi situaţie. În curtea judecătoriei şi-a permis să mă agreseze fizic şi verbal, pe 19 noiembrie. Şi pe mine, şi pe avocata mea. Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă, în pijamale. Oare se mai poate numi tată? Şi pozează în cel mai fericit tată şi bunic… Până acum, am tăcut. Dar, când îşi bate joc şi de copilul lui, este strigător la cer! Eu, ca adult, încerc să trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?!”, a transmis Dana.

De asemenea, episoadele violente cu Ionel Ganea pe terenul de fotbal sunt celebre.