Soţia lui Iulian Atanasiu, tânărul mort la Petromidia, mesaj cutremurător după tragedie. „Lăsați orgoliile, naibii, și iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată”

Rămasă văduvă la 33 de ani, Olesea Atanasiu îşi strigă durerea, după ce soţul ei a murit în urma exploziei urmate de incendiu la rafinăria Petromidia din Năvodari care a avut loc pe 2 iulie.

18 iul. 2021, 13:35
Soţia lui Iulian Atanasiu, tânărul mort la Petromidia, mesaj cutremurător după tragedie. „Lăsați orgoliile, naibii, și iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată”

Soţia lui Iulian Atanasiu a rămas singură, cu un copil de trei ani. Olesea Atanasiu nu-şi găseşte alinarea după ce şi-a pierdut partenerul de viaţă. Soţul ei, Iulian Atanasiu, a murit la doar 32 de ani, în urma incendiului de la rafinăria Petromidia.

Chinuită de durere, soţia lui Iulian Atanasiu a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, conform Click.

Citeşte şi: Explozia de la Petromidia. A murit şi cel de-al doilea angajat transferat în Germania

„Puneți capul pe umărul de lângă voi și plângeți, voi îl aveți, eu nu mai am decât o pernă rece”

„Dacă acum când citești asta ai lângă tine jumătatea ta, lasă telefonul, sărută-ți dragostea și spune-i cât de mult îl/o iubești… Spre deosebire de mine, tu încă poți face asta, voi vă puteți lua în brațe și vă puteți șopti la ureche că totul va fi bine! Eu nu mai am asemenea posibilitate, eu doar am fost pusă în fața faptului împlinit.

Dacă sunteți certați dar mai este loc de împăcare, lăsați orgoliile naibii și iubiți-vă, iubiți-vă ca și cum ar fi pentru ultima dată! Voi puteți face asta, mie nu mi s-a dat de ales.

Dacă aveți vorbe rămase nespuse, e momentul să deschideți gura, nu uitați, voi aveți cui spune, eu nu mai am…
Dacă sunteți supărați și aveți vreo durere, nu ascundeți lacrimile, puneți capul pe umărul de lângă voi și plângeți, voi îl aveți, eu nu mai am decât o pernă rece în care-mi plâng durerea mută și surdă, și oricât de mult nu aș striga, nu mai e nimeni să mă audă.

Dacă aveți senzația că aveti probleme și vă doare, doar aveți senzația, doare atunci când ai senzația că dacă ai reuși să îți strigi durerea la adevărata ei intensitate s-ar rupe universul în două și s-ar șterge limita dintre văzut și nevăzut”, a scris Olesea Atanasiu, soţia lui Iulian Atanasiu, pe Facebook.

Pe 5 iulie, Iulian Atanasiu a fost condus pe ultimul drum. Zeci de oameni, printre care rude, colegi de serviciu, dar și oameni necunoscuți au fost prezenți la Biserica Sfântul Nicolae din Năvodari pentru a-și lua la revedere de la tânăr.

Citeşte şi: Iulian a fost condus pe ultimul drum. Tânărul mort în explozia de la Petromidia Năvodari, plâns de familie şi prieteni – VIDEO