Soţia lui MICHAEL SCHUMACHER, aniversare de COŞMAR. Ultimele veşti despre campion

Corinna Schumacher a împlinit vârsta de 45 de ani, dar a avut parte de cea mai tristă aniversare din viaţa ei. Soţia lui Michael Schumcher şi-a petrecut ziua de naştere la căpătâiul fostului campion de Formula 1, vorbind cu acesta neîncetat, în încercarea de a-l trezi după 65 de zile de comă.

03 mart. 2014, 21:46
Soţia lui MICHAEL SCHUMACHER, aniversare de COŞMAR. Ultimele veşti despre campion

Întreaga familie Schumacher s-a adunat la căpătâiul celui mai titrat pilot din istoria Formulei 1, chiar în ziua în care Corinna, soţia campionului, a împlinit vârsta de 45 de ani. Rudele nu şi-au pierdut speranţa că Michael Schumacher se va trezi din comă, deşi circulă tot mai multe informaţii cum că „recuperararea acestuia este tot mai improbabilă„.

Citeşte şi MICHAEL SCHUMACHER, tot în comă. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al managerului său

Experţii medicali din întreaga lume au ajuns la această concluzie, inclusiv un fost doctor în Formula 1. „Corinna Schumacher a împlinit duminică 45 de ani. Este o aniversare tristă, din cauza stării de sănătate a soţului ei.

La 9 săptămâni de la accidentul de schi suferit la Meribel este din ce în ce mai clar că acesta nu se va recupera complet şi va rămâne cu traume. Oricum, Corinna speră la un miracol, acesta este cadoul pe care şi l-ar dori de ziua ei„, spune acesta. Până în prezent, Michael Schumacher nu a dat niciun semn că ar răspunde la stimuli.

Gary Hartstein, un fost medic F1, a scris duminică: „Cea mai mare parte a pacienţilor care revin la viaţă după o astfel de comă ămân cu dizabilităţi severe„.

Citzeşte şi MICHAEL SCHUMACHER stârneşte controverse în Germania. Fanii sunt divizaţi