Soţia lui Mihai Constantinescu, noi detalii despre starea artistului: „Veştile pot fi şi mai bune dacă ne rugăm în continuare”

Soția lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, este alături de marele artist după ce acesta a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii şi este internat la Spitalul de Urgenţă "Floreasca". Simona nu încetează să se roage pentru soţul ei şi roagă lumea să vină să doneze sânge. Într-un interviu pentru România TV, soţia lui Mihai Constantinescu a dat detalii despre starea de sănătate a artistului. 

RomaniaTV.net
18 iun. 2019, 08:22
Soţia lui Mihai Constantinescu, noi detalii despre starea artistului: „Veştile pot fi şi mai bune dacă ne rugăm în continuare”

„Este foarte important să salvăm vieţi, nu neapărat acum pentru Mihai. În general ar fi mai bine să venim şi să donăm  sânge pentru cei care au mare nevoie de el. Mi se pare un lucru frumos gestul artiştilor, pe lângă rugăciunile făcute pentru Mihai. Vreau să ne rugăm în continuare pentru Mihai şi pentru miracolul vieţii”, a declarat soția lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier.

Soţia lui Mihai Constantinescu a vorbit şi despre starea de sănătate a artistului. „Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veştile pot fi şi mai bune dacă ne rugăm în continuare şi îl ajutăm în felul acesta”, a declarat Simona Secrier, într-un interviu acordat România TV

Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de România TV, Mihai Constantinescu ar avea mai multe metastaze răspândite în tot corpul ceea ce îngreunează şi mai mult efortul medicilor de a-l ţine in viaţă.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de aproape o lună.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.