Soţia lui Mihai Constantinescu a făcut anunţul. „Acum toţi suntem concentraţi pe rugăciune”

Soția lui Mihai Constaninescu, Simona Secrier, ar face ori pentru ca soțul ei să-și revină. Femeia a luat o decizie radicală.

RomaniaTV.net
25 mai 2019, 16:04
Soţia lui Mihai Constantinescu a făcut anunţul. „Acum toţi suntem concentraţi pe rugăciune”

Mihai Constantinescu se află în spital de două săptămânia, iar soția lui, Simona Secrier, a fost tot timpul alături de el. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale artistului de 73 de ani, dar partenera lui de viață nu poate accepta posibilitatea să-l piardă. 

Simona Secrier a refuzat vehement deconectarea lui Mihai Constantinescu de la aparate și ia în calcul transferul la o clinică din străinătate Mai multe clinici din Europa au refuzat-o, însă, din cauza stării de sănătate a cântărețului. Momentan el este stabilizat, dar nimeni nu vrea să riște agravarea situației în care el se află.

Detalii de ultima oră despre Mihai Constantinescu. Soţia artistului vrea să-l transfere în străinătate

Mă simt foarte rău, ma simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune„, a declarat fosta soție a lui, Mihaela.

Nu este prima dată când Mihai Constantinescu are probleme grave de sănătate. Acum doi ani el a trecut printr-o operație pe cord extrem de complicată. Intervenția a durat peste șase ore și i-ar fi putut fi fatală.

„Acum 10 ani mi-am pus valve biologice. Se pare ca valva mitrala a avut o mica disfunctie care cu timpul s-a largit. Incepusem sa obosesc si se pare ca undeva pe o margine a ei incepuse sa se calcifice.

Obligatoriu trebuia sa fac aceasta interventie. Valva mitrala este foarte importanta. Nicaieri in lume nu se face perfect aceasta operatie. Interventia a durat sase ore, dar pentru ca am sangerat puternic (n.r: hemoragie) m-am intors in sala de operatii si am mai stat 2 ore. Am sangerat destul de mult”, declarat Mihai Constantinescu acum doi ani, la ieșirea din spital.