Soția lui Nosfe, gest emoționant la câteva luni de la moartea artistului: ” Pe oamenii buni, îngerii îi cheamă devreme”

Mădălina Creţan, soția regretatului Nosfe, vrea ca numele soțului său să nu fie uitat prea curând de publicul din România și încearcă să ducă la bun sfârșit proiectele începute de artist.

22 feb. 2023, 09:14
Soția lui Nosfe, gest emoționant la câteva luni de la moartea artistului: ” Pe oamenii buni, îngerii îi cheamă devreme”
Soția lui Nosfe, gest emoționant la câteva luni de la moartea artistului

Soția lui Nosfe, gest emoționant la câteva luni de la moartea artistului. Mădălina a publicat recent, o melodie a regretatului artist care a plecat la cele veșnice în urmă cu câteva luni.

Citește și Mădălina Crețan, sfâșiată de dorul lui Nosfe! Ce mesaj a transmis soția regretatului artist, la 4 luni de la moartea lui

Soția lui Nosfe, gest emoționant la câteva luni de la moartea artistului

Noua melodie a fost publicată pe data de 14 februarie, chiar de ziua îndrăgostiților și este un tribut pe care Mădălina i l-a adus artistului. Aceasta se numește ”Nemuritori” și este realizată colaborare cu Liviu Teodorescu.

În doar câteva ore, nouă melodie a lui Nosfe a strâns peste 25.000 de vizualizări. Iar cel mai probabil încasările de pe acest clip se vor duce către familia îndoliată.

Versurile melodiei sunt extrem de emoționante, iar cei care au ascultat-o spun că artistul parcă și-ar fi prezis moartea.

Te-am pus în versul meu de dor,
Și-o să trăim de mii de ori,
Prin sunet și culori.
Nemuritori, nemuritori,
Te-am pus în versul meu de dor,
Și-o să trăim de mii de ori,
Prin sunet și culori.

[Strofă: NOSFE]
Nici în seara asta nu ajung la cină (Pare rău),
Iar mă bag în pat, afară-i lumină,
Pășesc încet, nu vreau să te trezesc (Shh),
Dimineața iar plec, fără să-ți povestesc (Pup, baby).
Ce am mai făcut, cu cine mă lupt,
Unele lucruri le uităm amândoi și se duc,
Zi de zi îți mai cer încă puțină răbdare,
Știu că cer prea mult, dar mai cer și iertare.
Dacă mă aștepți promit doar că o să te fac să zbori,
Și că la final vom fi nemuritori. (…)

 

Nosfe a murit pe data de 16 octombrie 2022, în urma unui infarct miocardic. Deși au trecut câteva luni bune de la moartea artistului, soția acestuia spune că relația lor este una mai specială în prezent și că în continuare îi simte prezența.

”Relația dintre mine și NOSFE este mai specială acum. Nu prea aș vrea să dezvolt subiectul, că după aceea o să mă creadă lumea nebună și nu este așa. El nu mi s-a arătat până acum în vise, ci prin alt mod….de exemplu am simțit, într-o zi, cum îmi pune cineva o mână caldă pe umărul meu și am știut că este a lui, plus că vorbesc despre el în fiecare zi și simt că este în casă alături de mine ” a mărturisit soția artistului pentru click.ro.

Citește și Soția lui NOSFE primeşte mesaje de dincolo de moarte de la artist: „Mă agăț de aceste lucruri foarte mult. Fizic nu mai suntem împreună, dar sufleteşte nu ne-am rupt și nu cred că o să ne rupem vreodată”