Soția lui Nosfe nu își poate reveni după moartea artistului. Ce mesaj a transmis aceasta pe conturile de socializare

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, suferă enorm după moartea cântărețului. Aceasta a postat pe conturile de socializare o un mesaj care i-a înduioașat pe fani.

25 oct. 2022, 16:32
Soția lui Nosfe nu își poate reveni după moartea artistului. Ce mesaj a transmis aceasta pe conturile de socializare

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, suferă enorm după moartea cântărețului. Cei doi se iubeau foarte mult și mai aveau multe de făcut împreună, mai ales în ceea ce privește creșterea și educația fetiței lor de șapte ani. Mădălina Crețan îl însoțea pe acesta peste tot, fie că vorbim spectacole, turnee sau recent și un show culinar. Aceasta a publicat pe Instagram un mesaj prin care își aduce aminte de regretatul cântăreț, iar fanii au reacționat imediat.

Soția lui Nosfe, mesaj pentru Nosfe

Mădălina a postat o poză în care apare alături de cântăreț, iar mesajul din dreptul fotografiei i-a făcut pe fani să reacționeze imediat. Aceștia au făcut tot posibilul să o îmbărbăteze și să-i fie alături prin cuvinte încurajtoare.

„Simt că trebuie să iubesc sute de oameni și să mă iubească sute de oameni ca să se umple macar un pic din gol”, a scris Mădălina în dreptul fotografiei.

Fanii au reacționat imediat și ei si s-au întrecut în mesaje în care și-au exprimat durerea. „Doamne câta suferința, dacă eu sufăr ca nu l-am cunoscut in viața mea doar ii ascultam piesele in adolescenta dar ea ca a fost partenera lui de viața mama fetiței lui… Îți doresc ca bunul Dumnezeu sa îți de-a putere in aceste momente grele sau „Draga de tine! Esti o luptatoare! Nimic nu e intamplator, te imbratisez!” sunt doar câteva dintre mesajele prin care fanii își exprimă regretul și o îmbărbătează.

Nosfe s-a stins din viață în urma unui infarct

Regretatul artist s-a stins din viață după ce a susținut un concert. Cu toate că la un moment dat s-a dat jos de pe scenă pentru că se simțea rău, ulterior acesta și-a revenit și a plecat acasă. Soșia sa este cea care l-a găsit pe acesta prăbușit pe podea și a sunat de urgență la 112. La fața locului au ajuns de urgență medicii care au făcut tot posibilul să îl salveze pe acesta, însă din păcate, aceștia nu au mai putut face absolut nimic. Nosfe a lăsat în urma lui o familie îndurerată, mii de fani care îi fredonează piesele, dar și colegii de scenă care îl plâng pe artist și spun că era un om foarte bun și muncitor. Cu toate că s-a stabilit cauza decesului, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: Aceasta a postat pe conturile de socializare o un mesaj care i-a înduioașat pe fani.

Citește și: Cele mai noi tendințe la parfumuri bărbați din 2022, pe care merită să le cunoști