Soţia lui Petronel Corduneanu rupe tăcerea: „Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu”

Soţia lui Petronel Corduneanu rupe tăcerea în scandalul cu familia soţului ei, mai exact Adrian Beleaua. Femeia este disperată şi cere ajutorul autorităţilor, deoarece este ameninţată şi şantajată. Intenţionează să depună plângere la poliţie, pentru ca lucrurile să se calmeze.

03 sept. 2021, 09:01
Soţia lui Petronel Corduneanu rupe tăcerea: „Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu”
Soţia lui Petronel Corduneanu rupe tăcerea

Soţia lui Petronel Corduneanu rupe tăcerea. Tot scandalul a început după ce zilele trecute, în mediul online, au circulat mai multe filmulețe în care Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, și soția sa, Ramona, vorbeau urât despre cumnata lor, Alina Filip.

Atât Adrian, cât și soția sa, Ramona, au dat de înțeles că Alina Filip ar fi cumpărat casa respectivă după ce ar fi păcălit proprietarii. De asemenea, din videoclipuri se înțelege că Alina Filip ar mai fi luat alte case prin metode mai mult sau mai puțin legale.

Vreau să clarific o situație. Sunt amenințată și șantajată de familia soțului meu după ce am cumpărat o casă pe strada Sfântul Andrei. Casa respectivă am cumpărat-o legal, fără să păcălesc pe nimeni.

Am plătit aproximativ 900 de euro pe metru pătrat. Acum, Adrian Corduneanu postează pe Facebook tot felul de filmulețe în care mă denigrează. Casa respectivă a vrut să o cumpere și el, iar acum ar vrea să plătesc în plus pentru ea”, a spus Alina Filip, potrivit Bzi.ro.

Soţia lui Petronel Corduneanu rupe tăcerea

Femeia spune că familia ei are de suferit în urma afirmațiilor pe care Adrian Corduneanu le face şi intenţionează să depună o plângere împotriva familiei soțului ei.

Citeşte şi: Adrian Corduneanu: „Oricând, oriunde şi cu oricine sunt pregătit să lupt”

Am familie, toată familia mea se ocupă de imobiliare, din asta trăim. Dacă am cumpărat o casă, ce am făcut greșit?! Nu mi se pare normal ca Adrian să facă astfel de afirmații legate de mine, atât timp cât eu nu i-am greșit cu nimic. Eu am probe pe care le voi duce la Poliție.

Am fost șantajată și nu o dată! Am fost reținută odată cu Petronel tot din cauza lor. Noi nu am avut probleme cu legea. Nu am făcut infracțiuni, o să se vadă când o să se termine dosarul în care am fost noi reținuți. Nu noi facem infracțiuni. Noi nu vrem nimic decât să fim lăsați în pace. Vreau să am liniștită grijă de familia mea și de copiii mei.

Eu am încredere în Justiție. Nu vreau decât să se facă dreptate. O să depun plângere pentru toate afirmațiile pe care le-au făcut ei.

Eu, după cum am spus, mă ocup de imobiliare. Nu am păcălit pe nimeni niciodată și nu am fost urmărită penal sau ceva. Asta se poate dovedi. Mă așteptam ca ei să spună aceste lucruri în mediul online pentru că mi-au transmis că vor face asta”, a mai precizat Alina Filip.