Soția lui Puya, amendată de două ori. Motivul pentru care Melinda a fost reclamată la poliție: „Nu puteai, băi nene, să vii să-mi spui frumos”

Soția lui Puya, amendată de două ori. Artistul este căsătorit cu Melinda și au împreună trei fete. În ultimii ani, cântărețul a stat departe de lumina reflectoarelor, însă a revenit anul trecut în atenţia fanilor în reality-show-ul „America Express”, în care a făcut echipă chiar cu partenera lui.

11 oct. 2023, 08:58
Soția lui Puya, amendată de două ori. Motivul pentru care Melinda a fost reclamată la poliție: „Nu puteai, băi nene, să vii să-mi spui frumos”
Soția lui Puya, amendată de două ori

Soția lui Puya, amendată de două ori. Melinda a fost reclamată de către vecinii din cartierul Sălăjan, acolo unde cei doi și-au făcut o vilă cu două etaje, pentru că și-a parcat mașina în dreptul curții vecine. Rapperul s-a arătat contrariat de comportamentul vecinilor, pentru că ar fi putut să rezolva problema pe cale amiabilă.

Citește și: Puya, dezvăluiri halucinante despre dependența de droguri: „Am fost în decurs de câțiva ani la 5-6 înmormântări”. Fratele lui a murit din această cauză

Soția lui Puya, amendată de două ori

Și-a luat nevastă-mea două amenzi chiar la mine pe stradă pentru parcare. A sunat unul repede la Poliție că a parcat în fața curții lui! Aiurea! Păi, nu puteai, băi nene, să vii să-mi spui frumos să trag mașina din fata curții tale? Trebuia să te duci la Poliție ca să-mi dea amendă?

Cam așa e lumea acum în cartier. Nu mai avem empatie deloc.  În Sălăjan nu se mai poate, nu mai e cum era înainte în cartier. S-au scumpit foarte tare apartamentele și lumea cred că are impresia că se mută undeva în cartierul Francez, le confundă. Eu, când eram mic, scoteam boxele pe geam și nu se întâmpla nimic.

Acum toți fac reclamații peste reclamații, sunt foarte sensibili vecinii. Am început să-i compătimesc pe cei de la Poliția locală că ei nici nu mai au timp să se mai ocupe de cazurile reale că trebuie să rezolve reclamații de astea mici, găinării de astea”, a spus, Puya, contrariat, în podcastul lui Mihai Morar.