Soţia lui Rareş Bogdan a împlinit 40 de ani. Imagini de la mega-petrecerea organizată de politician pentru Florina, în Italia

Soţia lui Rareş Bogdan a împlinit 40 de ani. Politicianul a organizat o mega-petrecere pentru Florina, în Italia, acolo unde se află de câteva zile. Printre invitaţi s-au numărat şi Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu.

26 iul. 2022, 23:06

Soţia lui Rareş Bogdan a împlinit 40 de ani, iar politicianul a sărbătorit-o aşa cum se cuvine. Tema petrecerii a fost „all white”, astfel, toţi invitaţii au venit îmbrăcaţi în alb, inclusiv sărbătorita şi soţul ei au purtate ţinute de aceeaşi culoare.

Soţia lui Rareş Bogdan a împlinit 40 de ani

Florina a radiat într-o rochie albă, care i-a pus în evidenţă bronzul, dar şi formele perfecte. Bruneta merge la sală, lucru care se vede cu ochiul liber, are un corp armonios şi tonifiat. Rareş Bogdan nu a scăpat-o din ochi nicio secundă, au dansat, s-au îmbrăţişat şi sărutat în aplauzele zecilor de invitaţi. Vizibil fericiți împreună, au atras toate privirile celor din jur, mai ales atunci când a intrat în scenă tortul cu trei etaje.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au aflat printre invitații de la petrecere. Soția prezentatorului TV a filmat momentele cheie de la super-party și le-a postat pe InstaStory.

Citeşte şi: Cum arată Florina, soţia lui Rareş Bogdan, la 7 luni de când a născut o fetiţă. Şi-a revenit spectaculos şi s-a pozat în costum de baie

Rareş Bogdan a mărturisit că este un mare iubitor de artă şi colecţionează tablouri şi icoane, dar şi ceasuri scumpe, unul dintre ele fiind primit chiar de la frumoasa sa soţie, fără să precizeze valoarea acestuia.

Acest ceas l-am primit de la soția mea acum 7-8 ani. Soția mea, trebuie să înțelegeți, că este fiică de multimilionari. Am o soție foarte sportivă și foarte bogată. Și frumoasă, ce îți trebuie mai mult?”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Europarlamentarul PNL a vorbit și de momentul care l-a deranjat cel mai tare în cariera lui de jurnalist.

Cel mai tare m-a deranjat când au atacat-o pe soția mea. Era vorba de perioada anului 2014, când eram pe o baricadă puternică anti-Ponta, anti-PSD și atunci au apărut atacuri înfiorătoare legate de faptul că am făcut o zi de naștere și o nuntă strict în scop de PR. (…) A fost o nuntă unde au venit oameni foarte importanți într-adevăr. Au criticat rochia de mireasă a soției mele. Sunt lucruri mici, dar care m-au deranjat. Soția mea a plâns pentru că i-au zis că a fost kitchoasă rochia”, a mai spus Rareș Bogdan.