Soția lui Toni Grecu confirmă că era foarte frig la Matei Balș: ”Au adus ăștia aeroterme și s-a rezolvat”

Toni Grecu se afla internat în pavilionul care a luat foc de la Institutul Matei Balș. Soția actorului a declarat că în saloane existau aeroterme deoarece era frig.

29 ian. 2021, 13:52
Soția lui Toni Grecu confirmă că era foarte frig la Matei Balș: ”Au adus ăștia aeroterme și s-a rezolvat”

Soția lui Toni Grecu confirmă prezența aerotermelor la Matei Balș. Cristina Grecu a declarat pentru Libertatea că în saloanele de la Institutul Matei Balș existau aeroterme, după cum i-a relatat soțul său. Aceasta povestește cum actorul i-a spus în prima zi că este frig, iar ulterior a precizat că problema s-a rezolvat prin aeroterme aduse în saloane.

Cu toate acestea, Streinu-Cercel susține că nu era frig în saloanele Pavilionului 5 de la „Matei Balș”, variantă pe care a insistat și primarul Capitalei, Nicușor Dan, care a declarat că „în ultima săptămână nu au existat probleme cu furnizarea căldurii la spital”.

Citește și: Toni Grecu era internat în pavilionul care a luat foc de la Matei Balș. A fost transferat la Spitalul Pantelimon

Toni Grecu s-a internat la Institutul Matei Balș pe 16 ianuarie într-un salon de la etajul 2 al pavilionului care a ars.Acesta face parte dintre bolnavii transferați în această dimineață.

Soția lui Toni Grecu confirmă frigul de la Matei Balș

„Din prima zi mi-a spus că e frig”, a confirmat Cristina Grecu. După aceea, își amintește ea, la o zi, două, „soțul mi-a spus că «A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme și s-a rezolvat»”, conform Libertatea.

De asemenea, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Balș din Capitală contrazice autoritățile după ce a declarat că a adus o aerotermă în spital. Mihaela Tanase susține că în urmă cu o săptămână a adus o aerotermă la Institutul Matei Balș din Capitală, totul cu acceptul reprezentanților spitalului.

”În urmă cu o săptămână, pentru mama mea am dus o aerotermă la etajul 3, pavilionul 5, camera 17. Mi-au spus că asta e situația, nu au căldură. Au verificat și au spus că unele saloane au aeroterme, altele nu, și mi-au spus că dacă vreau, pot să îi aduc. Personalul medical a ingrijit-o corespunzător” , a declarat fiica unei paciente la Realitatea PLUS.

Un incendiu a izbucnit la Institutul Matei Balș din Capitală, patru persoane au murit și alți 100 de pacienți au fost evacuați de urgență. Incendiul a fost lichidat după ce a fost activat planul roşu de intervenţie.

La Institutul ”Matei Balş” s-au deplasat şeful DSU, Raed Arafat, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, secretarul de stat în MS Andreea Moldovan, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

 


loading...
Partenerii noștri