Soţia Principelui Nicolae, pe ultima sută de metri cu sarcina. Cum a fost surprinsă Alina Binder

Nepotul Regelui Mihai, Nicholas Medforth-Mills, se află în culmea fericirii. Soţia sa, Alina-Maria Binder se află în ultimele săptămâni de sarcină cu primul moştenitor al fostului Principe al României. 

RomaniaTV.net
08 oct. 2020, 09:12

Alina Maria-Binder se află în ultimul trimestru de sarcină, cu toate acestea este extrem de activă. Soţia fostului Principe a fost fotografiată de paparazzi CANCAN într-o benzinărie din Capitală.

Citeşte şi: Principele Nicolae, nerăbdător să devină tată. Primele imagini cu burtica de gravidă a soţiei sale, Alina: „Minunea noastră”

Fostul Principe al României și soția sa, Alina Binder, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil, care ar urma să aibă loc peste câteva săptămâni. Sarcinile în cuplu sunt bine împărţite. În timp ce nepotul Regului Mihai a alimentat autoturismul, soţia s-a echipat corespunzător pandemiei de coronavirus şi a intrat în benzinărie pentru a achita contravaloara carburantului.

Fostul Principe a acordat un interviu pentru ADEVĂRUL în care a susţinut că nu contează dacă va pierde nopţile după venirea primului copil. De asemnea, acesta a precizat că este important ca cel mic să fie sănătos şi fericit.

„Am înţeles că nopţile nedormite vor veni imediat după ce se naşte copilul şi vor reprezenta o parte din această poveste specială. Noi suntem aici pentru copil şi trebuie să avem grijă. Nu contează dacă dormim sau nu. Eforturile noastre vor fi concentrate pentru creşterea copilului şi ca să fie sănătos şi fericit, asta este cel mai important (…) Până acum, soţia mea a fost foarte bine, relaxată şi fericită.

De asemenea, acesta a declarat faptul că sarcina soţiei sale a fost una uşoară, iar naşterea va avea loc la începutul lunii noiembrie, în Capitală.

„A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat. Naşterea va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie naturală. Avem mai multe prenume în cap, dar încă nu am ales. O să aşteptăm până apare această minune şi atunci ne vom decide”, a mărturisit fostul Principe, pentru adevărul.ro.