Meghan Markle rupe tradiţia. I-a cerut categoric prinţului Harry să renunţe la obiceiul care îi plăcea cel mai mult

Nepotul reginei Elisabeta a II-a, prinţul Harry, va fi absent de la tradiţionala partidă de vânătoare, la care participă familia regală britanică a doua zi de Crăciun, de aşa numita "Boxing Day", relatează online ziarul spaniol ABC.

17 dec. 2018, 19:01
Meghan Markle rupe tradiţia. I-a cerut categoric prinţului Harry să renunţe la obiceiul care îi plăcea cel mai mult

Meghan Markle, ducesa de Sussex, i-a cerut soţului ei să nu ia parte la tradiţionala partidă de vânătoarea. Aprigă apărătoare a drepturilor animalelor, Markle este hotărâtă să-l ţină departe anul acesta pe prinţul Harry de la o tradiţie la care fiul cel mic la Dianei de Welles a participat de peste 20 de ani.

O absenţă care nu este deloc pe placul fratelui său mai mare, prinţul William, care consideră acest gest o influenţă prea mare exercitată de ducesa de Sussex asupra soţului ei. Această tradiţie anuală a întărit legăturile între cei doi fraţi de când erau mici, astfel încât această decizie nu poate decât să-l nemulţumească.

„Harry a fost întotdeauna amator de partide de vânătoare, dar acum zilele în care mergea la vânătoare pare că s-au încheiat pentru el”, a declarat o sursă ziarului Daily Mail. Va fi pentru prima dată de când s-a însurat, când nepotul reginei va lipsi de la un eveniment de asemenea importanţă.

O altă sursă a asigurat ziarului britanic că fosta actriţă Meghan Markle l-a îndepărtat pe prinţ de familia regală.

Cei care îl cunosc pe Harry asigură că prinţul s-a schimbat mult de când a cunoscut pe Meghan. În afară de a renunţa la petrecerile sale nocturne, nepotul reginei petrece mult mai puţin timp cu prietenii săi apropiaţi. El a optat de asemenea pentru un regim alimentar mult mai sănătos şi poartă articole vestimentare care respectă animalele şi mediul.

Decizia de a nu participa la această tradiţie istorică vine într-un moment destul de delicat, după apariţia zvonurilor privind faptul că Meghan Markle nu s-ar înţelege prea bine cu cumnata sa, ducesa de Cambridge. În asemenea măsură, încât însăşi regina a intervenit pentru a le obliga pe cele două să petreacă împreună seara de Crăciun, pentru a da o imagine de familie unită.


loading...
Partenerii noștri