Soţia regretatului Leo Iorga iubeşte din nou. Paula s-a îndrăgostit la trei ani de la moartea artistului: „În momentul de față sunt fericită”

Soţia regretatului Leo Iorga iubeşte din nou. Cei doi au avut o căsnicie de 30 de ani, iar femeia a fost alături de artist la bine și la greu și a stat lângă el până când și-a dat ultima suflare. A încercat să facă tot posibilul să-i prelungească viața, însă Dumnezeu a decis să îl ia la El.

07 oct. 2022, 18:30
Soţia regretatului Leo Iorga iubeşte din nou. Paula s-a îndrăgostit la trei ani de la moartea artistului: „În momentul de față sunt fericită”
Soţia regretatului Leo Iorga iubeşte din nou

Soţia regretatului Leo Iorga iubeşte din nou. La trei ani de la moartea soţului său, Paula și-a refăcut viața și spune că e fericită și împlinită, dar se gândește mereu la Leo Iorga, care va rămâne dragostea vieţii ei.

Paula Iorga, în vârstă de 55 de ani, susține că Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile și i-a oferit din nou șansa să iubească şi să zâmbească, așa cum Leo Iorga și-a dorit tot timpul să o vadă.

Citeşte şi: Fiul cel mare al lui Leo Iorga, vis straniu cu tatăl său: „Trei zile la rând l-am tot visat”

Soţia regretatului Leo Iorga iubeşte din nou

Treburile mele personale rămân treburile mele personale. Viața mea privată nu face subiectul unei mediatizări, pentru că ce a fost, a fost și ce va fi, va fi. Sunt foarte bine, rugăciunile mele au fost ascultate. Eu sunt o femeie credincioasă, nu sunt habotnică.

Doar ce am fost la mormântul soțului meu pentru că imediat se fac trei ani de când nu mai este, am aranjat acolo și arată foarte bine. Leo va rămâne Leo forever, soțul meu, marea mea dragoste de 30 de ani, tatăl copiilor mei.

De acum înainte habar n-am unde se va îndrepta viața mea, dar cert este că în momentul de față sunt fericită, Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și să-mi aducă în viața mea o persoană potrivită și care nu știam care va fi, nu suntem de mult timp împreună, ne cunoaștem de mult timp, dar nu suntem de mult timp împreună, clar nu se cuvenea. Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu, fiind colegi de breaslă. Totul s-a concretizat anul acesta, cam spre vară”, a declarat Paula, soția lui Leo Iorga, pentru Spynews.ro.