Soția regretatului Mihai Constantinescu, despre o nouă relație, la mai bine de trei ani de la moartea soțului său: ”Nu pot să spun niciodată niciodată”

Simona Secrier, soția regretatului artist Mihai Constantinescu, a dezvăluit recent că nu ar spune „nu” unei noi relații. Cu toate acestea, soția cântărețului a mărturisit că niciodată nu va mai simți pentru altă persoană ce a simțit pentru soțul său.  

04 ian. 2023, 23:02
Soția regretatului Mihai Constantinescu, despre o nouă relație, la mai bine de trei ani de la moartea soțului său: ”Nu pot să spun niciodată niciodată”
Soția regretatului Mihai Constantinescu, despre o nouă relație, la mai bine de 3 ani de la moartea soțului său

Soția regretatului Mihai Constantinescu, despre o nouă relație, la mai bine de trei ani de la moartea soțului său. Deși au trecut trei ani de la moartea lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, spune că nu a reușit nici acum să își umple golul din suflet lăsat de soțul său.

Citește și Rona Hartner a rupt tăcerea despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu: „A fost în noiembrie 1996”

Soția regretatului Mihai Constantinescu, despre o nouă relație, la mai bine de trei ani de la moartea soțului său

Recent, Simona Secrier a dezvăluit că nu ar spune „nu” unei noi relații, însă a subliniat faptul că niciodată nu va mai simți pentru altă persoană ce a simțit pentru soțul său.

„La intensitatea asta cu siguranță că nu. Nu pot să spun niciodată niciodată pentru că nu știu ce o să-mi ofere viața. Știu sigur că așa o mare iubire nu o să mai trăiesc. Iubirile sunt diferite, pe părinți îi iubești într-un fel, pe frați în alt fel, pentru soț există altfel de iubire.

Dar la așa o mare intensitate nu cred că voi mai trăi o dragoste vreodată. Mi l-a dat Dumnezeu pe Mihai și a fost suficient. Am cam reușit să-i spun tot, de multe ori vorbeam în glumă, dar în serios nu i-am spus niciodată că îi mulțumesc pentru că m-a ales pe mine”, a spus Simona Secrier, pentru Fanatik.

Soția lui Mihai Constantinescu a recunoscut că între ea și soțul ei nu a fost dragoste la prima vedere și că în ciuda tuturor criticilor la adresa diferenței de vârstă, dragostea a învins.

„Nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut foarte mult unul pe altul. A fost o decizie rațională să rămânem împreună, ne-am asumat riscul că părinții mei vor spune nu, pentru că eu eram mai tânără. Am știut că îl iubesc atunci când el m-a ales pe mine. Îndrăgostită am fost tot timpul de el, dar atunci am simțit că eu sunt aleasa. Vreau să îi mulțumesc pentru tot frumosul dăruit în cei peste 25 de ani pământeni și după, deoarece el este îngerul meu de lumină”, a mai Simona Secrier.

Citește și Soprana Angela Gheorghiu: „Nu datorez nimic României. Nu am fost susținută de acest stat niciodată în cariera mea!”