Soţia sa a murit imediat după ce a dat naştere unui băieţel. Ce a descoperit bărbatul în laptopul femeii după moartea acesteia

Povestea dramatica a unui barbat din Statele Unite, ramas sa-si creasca singur copilul abia venit pe lume, dupa ce sotia i-a murit chiar in sala de nasteri, a impresionat o lume intreaga.

17 nov. 2016, 16:14
Soţia sa a murit imediat după ce a dat naştere unui băieţel. Ce a descoperit bărbatul în laptopul femeii după moartea acesteia

Barbatul, care pe platforma Reddit are id-ul Jared, le-a cerut ajutorul internautilor pentru a putea deschide o serie de fisiere pe care le-a gasit in laptopul sotiei sale, decedata in timpul operatiei de cezariana cu putin timp in urma.

Mesajul tanarului s-a viralizat rapid, mii de oameni oferindu-i sfaturi atat tehnice. Urmand instructiunile primite, Jared a descoperit ca sotia sa a inregistrat mai multe melodii pentru micutul lor in timp ce era gravida.

 Sharry Buhanan-Decker abia astepta sa devina mama. Din pacate, tanara de 29 de ani nu a mai apucat sa-si cunoasca baietelul, murind in urma unor complicatii la nastere. Cu toate acestea, bebelusul va putea sa asculte vocea superba a mamei gratie inregistrarilor facute de aceasta.

„Sotia mea a murit nu demult in timp ce dadea nastere primului nostru bebelus. Nu mai e nevoie sa va spun ca viata mea a fost un iad in ultimele doua luni. Ea a scris si a inregistrat cateva cantece. Am gasit inregistrarile, dar nu le pot deschide. Vreau doar sa ii aud din nou vocea”, a scris Jared in mesajul publicat pe Reddit, scrie The Independant.