Soția unui bucătar celebru suferă de LONG COVID. Medicii se chinuie de aproape 2 ani să o vindece

Soția lui Jamie Oliver se confruntă de doi ani cu o luptă istovitoare împotriva LONG COVID. Medicii încă nu au reușit să descopere cum să o trateze pe femeie de această afecțiune.

25 aug. 2022, 09:49

Jamie Oliver a dezvăluit că soția sa, Jools a descoperit că această boală este „profund înfricoșătoare”, iar medicii se luptă să găsească o soluție pentru ea.

Citește și Soția președintelui Joe Biden, vaccinată cu patru doze, a fost reinfectată cu COVID-19 la patru zile după ce se vindecase

Celebrul bucătar a spus că soția sa a trecut prin momente dificile și că se luptă cu efectele coronavirusului de când l-a contractat în urmă cu peste doi ani.

Cei doi s-au consultat cu mai mulți medici specialiști, dar aceștia nu au reușit să îi trateze simptomele femeii, deoarece ei încă cercetează cum să trateze această afecțiune.

Vedeta TV a deplâns faptul că medicina nu știe cum să vindece COVID-19 de mult timp, în ciuda faptului că 1,8 milioane de britanici spun că au contractat acest virus, potrivit ultimelor cifre ale Oficiului Național de Statistică.

Experții de la King’s College din Londra au spus că par să existe trei „subtipuri” ale afecțiunii, fiecare cu propriul set de simptome, inclusiv oboseală, ceață cerebrală, dificultăți de respirație, dureri musculare și palpitații ale inimii.

Jools și Jamie Oliver au împreună cinci copii, o fiica de 20 de ani, Poppy, care a plecat la universitate în timpul izolării, Daisy, 19 ani, Petal 13 ani, Buddy 11 ani și River în vârstă de șase ani.

Citește și Românii vor mai multă libertate, după doi ani infernali marcați de restricții COVID. Cât de mulți sunt în căutarea unei case